Voorraad nieuw en occasions

Renault Espace

E-Tech Hybrid 200 esprit Alpine 7p. - Demo / Trekhaak
  • Pack Advanced Drive Assist
  • Pack around view camera
  • Pack Solid
  • Panoramadak
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 40.000 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-285-TJ
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurZwart metallic
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / alcantara
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)472 X 183 X 165
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving
Strakke lijnen en een uitgekiende vlakverdeling, deze Renault Espace is absoluut stijlvol. Maar daarbij is hij technisch doordacht en paart hij een uitstekende wegligging aan een krachtige en toch economische motor. In deze SUV vindt u een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. Bovendien krijgen uw rug en die van uw bijrijder desgewenst extra aandacht door de massagefunctie. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Het glazen panoramadak geeft ook doordeweeks een vakantiegevoel. Wat een licht en zicht! Koude handen? Da′s voorbij met het verwarmd stuurwiel. Pak aan! Tot de voorzieningen van deze auto behoren 20 inch lichtmetalen velgen, trailer assistent, aluminium dakrailing, geluidsisolerende ramen, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en verschuifbare achterbank.

Nooit meer boem-is-ho, De achteruitrijcamera brengt alles perfect in beeld. En dan vergeten we haast nog het kwaliteits-audiosysteem en het actuele navigatiesysteem. Geen onnodige spaghetti van oplaadsnoertjes voor de smartphone: deze Renault Espace heeft een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Bij de luxe van deze auto hoort ook electronic climate control. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Renault niet alleen met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor, maar hij beschikt bovendien over adaptive cruise control. De kruisend verkeer detectie berekent of tegenliggers op uw traject een aanrijdingsgevaar vormen en geeft direct een waarschuwing. Eenkennig is deze auto wel. Instappen en starten kan alleen als u de keyless start-token op zak heeft.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Bij de veiligheidssystemen van deze Renault hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. De Brake Assist geeft een maximale boost aan het remsysteem in een noodsituatie. Zo verkort u de remweg en verkleint u de kans op ongelukken. Elke auto heeft een of meer blinde vlekken. De actieve dodehoekdetectie waarschuwt als er gevaar voor een aanrijding bestaat. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. We kunnen ons voorstellen dat u een proefrit wilt maken met deze Renault. Belt u ons snel?

= Bedrijfsinformatie =

De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.
Opties
Pack Advanced Drive Assist
Pack around view camera
Pack Solid
Panoramadak
Aanhanger assistent
achterasbesturing
Achterbank in delen neerklapbaar
Achterstoelen verschuifbaar
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Garanties
Nap