Voorraad nieuw en occasions

Renault Espace

E-Tech Hybrid 200 Esprit Alpine 7-Persoons
  • alcantara interieurdelen
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 20"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 5.000 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-585-DF
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurGris Schiste satin
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingAlcantara
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1199 CC
Omschrijving
880589 - Aanvaarding in overleg.

Een auto is meer dan een vervoermiddel. De juiste auto kan jouw leven verrijken, door zijn comfort, zijn smaakvolle vormgeving en door de rijervaring die hij biedt. Dat geldt bijvoorbeeld voor deze Renault Espace, die uitblinkt door zijn design maar vooral ook om zijn rijkwaliteiten. Het zal niet lang meer duren totdat benzinerijden uit de tijd is. Maar voor nu is dit de beste oplossing: een combi van elektrisch en brandstof, met een hybride motor. Het interieur ademt luxe door de leren bekleding. Deze Renault Espace legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten. De verwarmbare voorstoelen zijn voorzien van massagefunctie. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Maximaal daglicht, royaal uitzicht: het glazen panoramadak zorgt ervoor! Een heerlijk luxe optie van deze auto is het verwarmbare stuurwiel. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, geluidsisolerende ramen, trailer assistent, aluminium dakrailing en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Het digitale dashboard geeft een nauwkeurig en makkelijk overzicht van alle belangrijke functies. Dankzij de 360 graden camera op de auto, wordt manoeuvreren in smalle straatjes ineens veel eenvoudiger. Als je de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor je. Het infotainmentsysteem bedien je met je vingers of met je stem, met dank aan de geïntegreerde stembediening. Via je smartphone en Connected Services check je eenvoudig de belangrijke functies van de auto, overal en altijd. Wat je ook in deze auto kunt vinden zijn navigatiesysteem, kruisend verkeer detectie, electronic climate control, draadloos opladen, DAB ontvangst en regensensor.

Zoals je mag verwachten van deze Renault Espace is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In het instrumentarium kun je bovendien de verkeersborden zien die je onderweg tegenkomt. Zo helpt deze Renault jou om veiliger te rijden. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Een fietser of ander voertuig in de dode hoek zie je gemakkelijk over het hoofd. De actieve dodehoekdetectie signaleert meteen elke risicosituatie. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, ben je steeds veilig onderweg.

Wil jij met deze Renault Espace een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.



Gaat jouw autohart sneller kloppen van deze auto? Plan vrijblijvend een proefrit in om de auto in het echt te ervaren. We staan graag voor je klaar bij vragen of voor advies. 

Meer aandacht. Meer service. 

Bij Hedin Automotive vind je een ruime voorraad van zo’n 5.000 nieuwe en tweedehands auto’s. Voor jezelf of je bedrijf. Om te kopen of te leasen. Wij onderhouden je auto in onze werkplaatsen en herstellen een schade als dat nodig is. En natuurlijk helpen we je bij de financiering of verzekering. 

Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Opties
alcantara interieurdelen
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 20"
metaalkleur
navigatiesysteem
panoramadak
voorstoelen verwarmd
aanhanger assistent
achterasbesturing
achterbank in delen neerklapbaar
achterstoelen verschuifbaar
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie