Voorraad nieuw en occasions

Renault Espace

E-Tech Hybrid 200 Automaat Esprit Alpine
  • alcantara interieurdelen
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 20"
  • navigatiesysteem
  • premium kleur
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 15 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
516983477
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurGris Schiste Satin
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingAlcantara
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1199 CC
Omschrijving
881973

Bij het ontwerpen van de Renault Espace stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. U kunt deze nieuwe auto nu direct verkrijgen, want hij is op voorraad. Deze hybride heeft dankzij de extra elektromotor een zeer laag brandstofverbruik. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen, die bovendien zijn uitgerust met massagefunctie. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Als u de stuurverwarming inschakelt, geniet u van weldadige warmte voor uw handen en vingers. Verder is de Renault uitgerust met: 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, geluidsisolerende ramen, trailer assistent, aluminium dakrailing en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Het digitale dashboard geeft een nauwkeurig en makkelijk overzicht van alle belangrijke functies. De hoogwaardige achteruitrijcamera en het display met hoge resolutie zorgen dat helemaal niets u meer ontgaat van wat er achter de auto gebeurt. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Spraakbediening herkent uw stem en voert opdrachten uit terwijl u beide handen aan het stuur houdt. In één oogopslag weet u de complete systeemstatus van deze auto. Dankzij Connected Services. Deze auto is voorzien van navigatiesysteem, kruisend verkeer detectie, electronic climate control, draadloos opladen, DAB ontvangst en regensensor.

Deze Renault biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Een fietser of ander voertuig in de dode hoek ziet u gemakkelijk over het hoofd. De actieve dodehoekdetectie signaleert meteen elke risicosituatie. Met voorzieningen als hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.



Gaat jouw autohart sneller kloppen van deze auto? Plan vrijblijvend een proefrit in om de auto in het echt te ervaren. We staan graag voor je klaar bij vragen of voor advies. 

Meer aandacht. Meer service. 

Bij Hedin Automotive vind je een ruime voorraad van zo’n 5.000 nieuwe en tweedehands auto’s. Voor jezelf of je bedrijf. Om te kopen of te leasen. Wij onderhouden je auto in onze werkplaatsen en herstellen een schade als dat nodig is. En natuurlijk helpen we je bij de financiering of verzekering. 

Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Opties
alcantara interieurdelen
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 20"
navigatiesysteem
premium kleur
voorstoelen verwarmd
aanhanger assistent
achterasbesturing
achterbank in delen neerklapbaar
achterstoelen verschuifbaar
achteruitrijcamera