Voorraad nieuw en occasions

Renault Espace

1.8 TCe 225 EDC Intens 7p.
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 18"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem full map
  • stof/kunstlederen bekleding
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 85.393 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
XL-052-L
CarrosserieMPV
Bouwjaar2019
KleurCassiopeiagrijs kng
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1798 CC
Omschrijving
Een keurige auto, dat is deze Renault Espace, die 85393 kilometer heeft gelopen. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Maximaal daglicht, royaal uitzicht: de panoramische voorruit zorgt ervoor! Voor het vervoeren van nog meer passagiers is deze auto uitgerust met een derde zitrij. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare voorstoelen, extra getint glas en actieve hoofdsteunen horen tot de voorzieningen op deze auto.

Slim, efficiënt, veilig en goed geïnformeerd rijden? Het digitale dashboard vertelt u alles wat u wilt weten. De hoogwaardige achteruitrijcamera en het display met hoge resolutie zorgen dat helemaal niets u meer ontgaat van wat er achter de auto gebeurt. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Spraaksturing luistert naar uw stem en bedient de belangrijkste voertuigfuncties. Waarheen gaat de reis? Het full map navigatiesysteem brengt u trefzeker ter plekke! Met achteropkomend verkeer waarschuwing, electronic climate control, regensensor, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen stuur is deze Renault helemaal compleet.

Zoals u mag verwachten van deze Renault Espace is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. Forward collision warning is een automatisch waarschuwingssysteem dat direct in werking treedt bij gevaar voor een kop-staartbotsing. Met voorzieningen als head-up display, dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Renault Bochane Zeist Occasions afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar occasions-zeist@bochane.nl. 

  

Autobedrijf Renault Bochane Zeist Occasions  behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Renault Bochane Zeist Occasions is officieel dealer van RENAULT en DACIA. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij Renault Bochane Zeist Occasions!
Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 18"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
stof/kunstlederen bekleding
2 stoelen op derde rij
achteropkomend verkeer waarschuwing
achterstoelen verschuifbaar
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie