Voorraad nieuw en occasions

Renault Clio

TCe 90 Techno
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control
  • electronic climate control
  • extra getint glas
  • keyless entry
  • keyless start
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 101 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
709063261
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2023
KleurBlanc glacier 369
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving
Offerte? Bel 015-2564400 of mail naar verkoop.renault-delft@zeeuwenzeeuw.nl 

Uitleg Pipeline

Met onze pipeline voorraad kunnen wij precies zien welke auto's wanneer binnen komen. In de pipeline zien wij welke auto's in bestelling staan en wanneer deze zullen binnenkomen. Deze auto's worden op voorhand al besteld om de voorraad aan te vullen en wachttijden op nieuwe auto's te verminderen. Bent u benieuwd naar onze actuele pipeline voorraad? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling.

Let op: voertuigen van Renault & Dacia kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet-vaste prijs. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij u daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heeft u als consument tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren. 

Vormgeving en afwerking Sensuele lijnen, een dynamisch profiel, prachtig gevormde zijkanten en vernieuwde Full LED-verlichting. De nieuwe Renault CLIO heeft een moderne en dynamische stijl. Met zijn brede keuze aan opties, nieuwe velgen en opvallende INITIALE PARIS en sportieve R.S. Line-versies is deze iconische auto perfect aan ieders wensen aan te passen. De nieuwe CLIO is revolutionair veranderd en is voorzien van hoogwaardige materialen en afwerkingen. Dankzij de nieuwe, op de bestuurder gerichte cockpit en de kuipstoelen ben je volledig gefocust op de weg en het rijden. Technologie Dankzij Renault EASY LINK biedt de nieuwe CLIO een topverbonden ervaring. Een van de grootste schermen in zijn klasse met een verbonden navigatiesysteem: zoek met Google Places handig en snel naar bestemmingen. Veiligheid De CLIO beschikt over de nieuwste veiligheidstechnologieën en is zelfs door crashtestinstituut Euro NCAP beloond met het maximum te behalen aantal van vijf sterren voor veiligheid. Elke Clio biedt standaard een uitgebreide veiligheidsuitrusting en onderscheidt zich daarmee in zijn segment met onder andere zes airbags, Active Emergency Braking, Lane Keep Assist, Safe Distance Warning, cruise control met snelheidsbegrenzer, verkeersbordenherkenning, automatisch dimmende binnenspiegel, gordelverklikkers op alle zitplaatsen en emergency call. Ook LED Pure Vision koplampen en automatisch grootlicht behoren tot de standaarduitrusting. Aanvullend is de nieuwe Clio uitgerust met een actief noodremsysteem dat behalve voertuigen ook voetgangers en fietsers herkent. Voor nog meer comfort en veiligheid wordt de Clio binnenkort leverbaar met de geavanceerde Highway and Traffic Jam Companion voor semi-autonoom rijden. De veelzijdige Renault Clio is de veiligste auto in zijn segment, waarmee de expertise van Renault ten aanzien van veiligheid voor inzittenden en medeweggebruikers opnieuw gedemonstreerd wordt. Met zijn vernieuwde ontwerp, hoogtechnologisch karakter en talloze innovaties luidt de bestverkochte Franse auto een nieuw tijdperk in voor Groupe Renault. Uniek in zijn segment! De nieuwe Clio onderscheidt zich vrij duidelijk ten opzichte van de concurrentie doordat de auto vanaf het instapmodel standaard is voorzien van Full LED-verlichting, Easy Link Multimedia systeem met het grootste scherm in zijn klasse en een Highway & Traffic Jam Companion. Dit is zomaar een greep van de uitrusting van de nieuwe Clio. Impressed? Bekijk bij de afbeeldingen de concurrentievergelijking en laat je nog meer overtuigen. 

Welkom bij Renault & Dacia dealer Zeeuw & Zeeuw Delft

ELKE WERKDAG GEOPEND van 9.00u tot 18.00u en zaterdag van 9.30u tot 17.00u

Wij zijn de grootste Renault- en Dacia dealervestiging in de regio Haaglanden en Rotterdam, gelegen aan de verbindingsweg N470 tussen de A12 en A13. Wij bedienen hiervan uit o.a. Delft, Den Haag, Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Schipluiden, Den Hoorn, de wijken Ypenburg + Leidschenveen, Rijswijk en Zoetermeer. Voor uw personen- en bedrijfswagen zijn wij tevens PRO+ Center voor de zakelijke klant, Top Occasion Center en E-Tech Center voor de elektrische auto's van Renault en Dacia. U heeft keuze uit meer dan 125 gebruikte auto's met Bovag-en Top Occasion garantie*, 100% vooraf gecontroleerd en kilometerstanden NAP gecontroleerd.

Algemene opmerking:
Hoewel aan de informatie over onze internetpresentatie voor nieuwe auto's en occasions de grootst mogelijke zorg is besteed kan Zeeuw & Zeeuw niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie, van welke aard dan ook.
Opties
Apple Carplay/Android Auto
cruise control
electronic climate control
extra getint glas
keyless entry
keyless start
lichtmetalen velgen 16"
navigatiesysteem full map
rijstrooksensor met correctie
sfeerverlichting
stof/kunstlederen bekleding
achterbank in delen neerklapbaar
Garanties
Nieuwe Renault