Voorraad nieuw en occasions

Renault Clio

TCe 90 evolution
  • Apple Carplay/Android Auto
  • kunstlederen interieurdelen
  • metaalkleur
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 15 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
362382072
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
KleurGranit Grijs
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving
Vraag het maar aan de honderdduizenden Renault-rijders. Met ‘Drive for change′ zet het merk geavanceerde techniek op één lijn met elegante vormgeving. Deze nieuwe auto is nu uit voorraad leverbaar. Voor de aandrijving van deze auto zorgt een pittige benzinemotor in combinatie met een handgeschakelde zesversnellingsbak. Ook is de auto voorzien van: LED-achterlichten, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. Audio aan/uit? Andere zender? Volgende track? Even klikken via de audiobediening op het stuur en het is geregeld. In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Renault met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Op een rustige weg komt de cruise control helemaal tot z′n recht. U bent in deze Renault ook voorzien van verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. De Brake Assist haalt het maximum uit de remkracht van deze Renault Clio als zich een noodsituatie voordoet. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan.

We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien, dan vertellen we u meteen welke financieringsvormen we u eventueel kunnen bieden.

881811



Gaat jouw autohart sneller kloppen van deze auto? Plan vrijblijvend een proefrit in om de auto in het echt te ervaren. We staan graag voor je klaar bij vragen of voor advies. 

Meer aandacht. Meer service. 

Bij Hedin Automotive vind je een ruime voorraad van zo’n 5.000 nieuwe en tweedehands auto’s. Voor jezelf of je bedrijf. Om te kopen of te leasen. Wij onderhouden je auto in onze werkplaatsen en herstellen een schade als dat nodig is. En natuurlijk helpen we je bij de financiering of verzekering. 

Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Opties
Apple Carplay/Android Auto
kunstlederen interieurdelen
metaalkleur
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Autonomous Emergency Braking
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag