Voorraad nieuw en occasions

Renault Clio

E-TECH Hybrid 145 Engineered
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • draadloze telefoonlader
  • electronic climate control
  • keyless entry
  • LED koplampen
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 101 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
748256204
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2023
KleurNoir Etoile GNE
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving
Offerte? Bel 015-2564400 of mail naar verkoop.renault-delft@zeeuwenzeeuw.nl 

De E-Tech engineered uitvoering is gebaseerd op het design van de nieuwe Megane E-Tech electric en geeft een extra modern tintje aan de vier Renault modellen.

De E-Tech engineered uitvoering deelt de eigenschappen en features van de succesvolle R.S. Line en is voorzien van een nieuwe frisse look met sportieve kleuren en materialen die nog meer aansluiten bij de hedendaagse trends. De E-Tech engineered uitvoering wordt in Nederland ook aangeboden op de E‑Tech hybrid en E-Tech Plug-in hybrid modellen Arkana, Megane Estate, Clio en Captur.

EEN HOOGWAARDIGE, SPORTIEVE LOOK
Het exterieurdesign van de E-Tech engineered uitvoering valt op door de warm titanium accenten op onder meer de voorbumper met F1 blade. Een ander onderscheidend detail is het iconische ruitvormige logo van het merk en de modelletters in glanzend zwart op de voor- en achterzijde van de auto. De algehele look wordt afgemaakt door de nieuwe E-Tech Hybrid- of Plug-in Hybrid-badge op de achterklep die alle elektrische modellen van Renault met elkaar ‘verbinden’. Een laatste kenmerk is de stijlvolle grafische ‘handtekening’ op het bestuurdersportier. De modellen zijn verkrijgbaar in verschillende carrosseriekleuren.
Binnenin straalt de E-Tech engineered uitvoering eveneens een gevoel van visuele eenheid en karakter uit dankzij de warm titanium stiksels op de bekleding en de decoratieve goudkleurige accenten op het dashboard en de ventilatieopeningen. De E-Tech-signatuur wordt nog eens onderstreept door de letter ‘E’ op het stuurwiel. Alle nieuwe designdetails geven de E-Tech engineered uitvoering een nog elegantere uitstraling.

HYBRIDE TECHNOLOGIE
Renault is al meer dan 10 jaar een pionier op het gebied van elektrische voertuigen en zet zijn knowhow zoveel in om te kunnen voorzien in de behoefte aan eenvoudigere en toegankelijkere mobiliteitsoplossingen. Om aan ieders wensen tegemoet te komen heeft Renault twee typen motoren ontwikkeld: E-Tech hybride en E-Tech plug-in hybride.

Let op: voertuigen van Renault & Dacia kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet-vaste prijs. Gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij u daarvan direct op de hoogte brengen. Vanaf dat moment heeft u als consument tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren. 

Welkom bij Renault & Dacia dealer Zeeuw & Zeeuw Delft

ELKE WERKDAG GEOPEND van 9.00u tot 18.00u en zaterdag van 9.30u tot 17.00u

Wij zijn de grootste Renault- en Dacia dealervestiging in de regio Haaglanden en Rotterdam, gelegen aan de verbindingsweg N470 tussen de A12 en A13. Wij bedienen hiervan uit o.a. Delft, Den Haag, Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Schipluiden, Den Hoorn, de wijken Ypenburg + Leidschenveen, Rijswijk en Zoetermeer. Voor uw personen- en bedrijfswagen zijn wij tevens PRO+ Center voor de zakelijke klant, Top Occasion Center en E-Tech Center voor de elektrische auto's van Renault en Dacia. U heeft keuze uit meer dan 125 gebruikte auto's met Bovag-en Top Occasion garantie*, 100% vooraf gecontroleerd en kilometerstanden NAP gecontroleerd.

Algemene opmerking:
Hoewel aan de informatie over onze internetpresentatie voor nieuwe auto's en occasions de grootst mogelijke zorg is besteed kan Zeeuw & Zeeuw niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie, van welke aard dan ook.
Opties
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
draadloze telefoonlader
electronic climate control
keyless entry
LED koplampen
lichtmetalen velgen 17"
navigatiesysteem full map
sfeerverlichting
sportstoelen
sportstuur
stof/kunstlederen bekleding
Garanties
Nieuwe Renault