Voorraad nieuw en occasions

Renault Clio

E-Tech Full Hybrid 145 Automaat Techno
  • Apple Carplay/Android Auto
  • kunstlederen interieurdelen
  • lichtmetalen velgen 6-spaaks 17"
  • lichtmetalen velgen 16"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 15 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
358011830
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
KleurNoir Etoile
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving
881874

Als een echte Franse auto onderscheidt ook deze Renault Clio zich met zijn doordachte vormgeving en uitstekende rijkwaliteiten. Deze gloednieuwe auto is per direct uit onze voorraad leverbaar. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Ook is de auto voorzien van: LED koplampen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en actieve hoofdsteunen.

Het slim uitgedachte digitale dashboard toont alle essentiële ritinformatie in één oogopslag. De achteruitrijcamera brengt precies in zicht wat zich achter u bevindt en toont een glashelder beeld op hoge resolutie. Een geluidssignaal waarschuwt hoeveel ruimte u nog heeft. Hoe is het met de banden, de accu en andere onderdelen? Connected Services maakt het inzichtelijk, 24/7 via de app. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. U kunt het audiosysteem met DAB-ontvangst en het navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur. De uitrusting van deze auto is met draadloos opladen, regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. Maak nu snel een afspraak om deze auto te bekijken.



Gaat jouw autohart sneller kloppen van deze auto? Plan vrijblijvend een proefrit in om de auto in het echt te ervaren. We staan graag voor je klaar bij vragen of voor advies. 

Meer aandacht. Meer service. 

Bij Hedin Automotive vind je een ruime voorraad van zo’n 5.000 nieuwe en tweedehands auto’s. Voor jezelf of je bedrijf. Om te kopen of te leasen. Wij onderhouden je auto in onze werkplaatsen en herstellen een schade als dat nodig is. En natuurlijk helpen we je bij de financiering of verzekering. 

Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Opties
Apple Carplay/Android Auto
kunstlederen interieurdelen
lichtmetalen velgen 6-spaaks 17"
lichtmetalen velgen 16"
metaalkleur
navigatiesysteem
stof/kunstlederen bekleding
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem