Voorraad nieuw en occasions

Renault Clio

E-Tech Full Hybrid 145 Automaat Esprit Alpine
  • Apple Carplay/Android Auto
  • kunstlederen interieurdelen
  • lichtmetalen velgen 17"
  • navigatiesysteem
  • stof/kunstlederen bekleding
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 15 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
937376049
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
KleurBleu Iron
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving
880748

Het elegante design onderstreept de uitstekende rijkwaliteiten van deze puur Franse auto. Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De toekomst is hybride: de combi van elektromotor en verbrandingsmotor maakt deze auto extra aantrekkelijk en voordelig in gebruik. De sportstoelen zorgen voor een strak uiterlijk én een uitstekende zitsteun. Tot de uitrusting van deze Renault behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, LED-achterlichten, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Zonder uw ogen van de weg te halen bedient u de radio met de audiobediening op het stuurwiel. Waarheen gaat de reis? Het navigatiesysteem brengt u trefzeker ter plekke! Onderweg de accu van uw smartphone opladen gaat zonder snoeren en stekkers. U plaatst ‘m simpel in de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons en klaar! Nooit meer te warm of te koud. De electronic climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Kinderfietsje niet gezien bij het inparkeren? Dat gebeurt u nooit meer. Daar zorgt de achteruitrijcamera wel voor! De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten en de adaptive cruise control zorgt automatisch voor de juiste afstand tot uw voorligger. Bij verandering van rijrichting analyseert de kruisend verkeer detectie automatisch of tegenliggers een risico vormen. Zo ja, dan volgt meteen een waarschuwing. Autosleutels overbodig. Deze Renault Clio is voorzien van keyless start. De uitrusting van deze auto is met verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Aan boord van deze Renault houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Om de veiligheid extra te vergroten, heeft deze Renault Clio Brake Assist. In een noodsituatie treedt dit hulpremsysteem in werking wanneer extra remkracht nodig is. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. Met voorzieningen als autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, bent u altijd veilig onderweg.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze Clio aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.



Gaat jouw autohart sneller kloppen van deze auto? Plan vrijblijvend een proefrit in om de auto in het echt te ervaren. We staan graag voor je klaar bij vragen of voor advies. 

Meer aandacht. Meer service. 

Bij Hedin Automotive vind je een ruime voorraad van zo’n 5.000 nieuwe en tweedehands auto’s. Voor jezelf of je bedrijf. Om te kopen of te leasen. Wij onderhouden je auto in onze werkplaatsen en herstellen een schade als dat nodig is. En natuurlijk helpen we je bij de financiering of verzekering. 

Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Opties
Apple Carplay/Android Auto
kunstlederen interieurdelen
lichtmetalen velgen 17"
navigatiesysteem
stof/kunstlederen bekleding
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor