Voorraad nieuw en occasions

Renault Clio

E-Tech Full Hybrid 145 Automaat Esprit Alpine
  • Apple Carplay/Android Auto
  • kunstlederen interieurdelen
  • lichtmetalen velgen 5-spaaks 17"
  • lichtmetalen velgen 17"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 5.750 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-587-DF
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
KleurNoir Étoilé
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving
882497 - Aanvaarding in overleg

Als een echte Franse auto onderscheidt ook deze Renault Clio zich met zijn doordachte vormgeving en uitstekende rijkwaliteiten. Rijden op brandstof én elektriciteit? Dat kan, met de hybride motor van deze Renault Clio. De elektromotor ondersteunt of neemt het deels over van de brandstofmotor als dat uitkomt. Scheelt lekker in de kosten! Deze Renault Clio legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten met de verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook functioneel, zoals u kilometer na kilometer zult merken. Deze Renault Clio heeft een verwarmd stuurwiel. Nooit meer koude handen onderweg. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en actieve hoofdsteunen.

Het systeem controleert alle belangrijke functies en geeft die perfect weer via het digitale dashboard. De achteruitrijcamera laat duidelijk zien hoeveel ruimte u nog heeft bij het inparkeren. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Dankzij Connected Services houdt u de auto nog gemakkelijker in topconditie. Elke dag. Terwijl het navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem met DAB-ontvangst. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. U bent in deze Renault ook voorzien van kruisend verkeer detectie, electronic climate control, draadloos opladen, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel.

Deze Renault biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Met voorzieningen als dodehoekdetectie, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.



Gaat jouw autohart sneller kloppen van deze auto? Plan vrijblijvend een proefrit in om de auto in het echt te ervaren. We staan graag voor je klaar bij vragen of voor advies. 

Meer aandacht. Meer service. 

Bij Hedin Automotive vind je een ruime voorraad van zo’n 5.000 nieuwe en tweedehands auto’s. Voor jezelf of je bedrijf. Om te kopen of te leasen. Wij onderhouden je auto in onze werkplaatsen en herstellen een schade als dat nodig is. En natuurlijk helpen we je bij de financiering of verzekering. 

Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Opties
Apple Carplay/Android Auto
kunstlederen interieurdelen
lichtmetalen velgen 5-spaaks 17"
lichtmetalen velgen 17"
metaalkleur
navigatiesysteem
stof/kunstlederen bekleding
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie