Voorraad nieuw en occasions

Renault Clio

1.6 E-Tech Full Hybrid 145 esprit Alpine
  • Apple Carplay/Android Auto
  • kunstlederen interieurdelen
  • lichtmetalen velgen 17"
  • navigatiesysteem
  • Pack City Premium
  • Pack Premium Sound BOSE
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
284077496
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving
WELKOM BIJ ZEEUW & ZEEUW RENAULT FLAGSHIP STORE DEN HAAG.

Onze vestiging is gelegen aan de Zonweg 60 in Den Haag en is een van de modernste Renault/Dacia vestiging binnen ZEEUW & ZEEUW RENAULT. Het pand licht direct aan de A4 (AFSLAG BINCKHORST/ VOORBURG) en is door zijn ligging goed te bereiken met het openbaar vervoer, fiets en auto. De perfecte ligging van het pand stelt ons in staat om heel Den Haag, Wassenaar, Scheveningen, Iepenburg, Voorburg, Leidschendam en zelfs het gehele Westland te bedienen.

Wij hebben dan ook altijd als eerste alle nieuwe modellen die Renault uitbrengt in onze hyper moderne showroom staan. Ook beschikken wij over een grote voorraad nieuwe auto’s, SNEL RIJDEN behoort dan ook absoluut tot de mogelijkheden. Of het nu gaat om een nieuwe of gebruikte auto, bij ons bent u dus ALTIJD aan het juiste adres!!!!

Onze verkoopadviseurs voorzien u graag van een goed en persoonlijk advies als het gaat om alles wat met autorijden te maken heeft.

Buiten de keuze uit minimaal 100 occasions die overigens allemaal van te voren zijn gecontroleerd door onze gespecialiseerde werkplaats, zijn wij ook gespecialiseerd in bedrijfswagens. Onze specialist op het gebied van bedrijfswagens is Jeroen van der Hoeven.

Met trots kan ik u melden dat wij gespecialiseerd zijn in de verkoop en het onderhoud van alle ZE modellen van Renault, of het nu gaat om een Electrische ZOE, KANGOO, MASTER of TWIZZY, bij Renault Den Haag bent u aan het juiste adres! Wij kunnen u daarom alles vertellen over de eventuele subsidie regelingen die dit nieuwe rijden met zich mee brengt.
WAT IS DE BESTE KEUZE ? KOPEN, PRIVATE LEASEN of FINANCIEREN? Wij kunnen ons voorstellen dat u uzelf deze vraag vaak gesteld heeft, onze verkoopadviseurs zijn hierin echte specialisten en kunnen u tot in de puntjes alles vertellen over dit onderwerp. Uiteraard alles onder het genot van een goede kop koffie…….
KORTOM, WILT U GOED, GEDEGEN, PROVESIONEEL EN PERSOONLIJK ADVIES, DAN BENT U BIJ ZEEUW & ZEEUW RENAULT FLAGSHIP STORE DEN HAAG AAN DE ZONWEG 60 OP HET GOEDE ADRES.
Belt u ons voor een vrijblijvend gesprek of proefrit?
Tel. 070-3643830.
Opties
Apple Carplay/Android Auto
kunstlederen interieurdelen
lichtmetalen velgen 17"
navigatiesysteem
Pack City Premium
Pack Premium Sound BOSE
Pack winter
rondomzicht camera
speciale kleur
stof/kunstlederen bekleding
stuurwiel verwarmd
voorstoelen verwarmd
Garanties
Bovag
Nieuwe Renault