Voorraad nieuw en occasions

Renault Clio

1.0 TCe Bi-Fuel Zen - Navigatie / Parkeersensoren / Trekhaak
    Bouwjaar 2022
    Kilometerstand 54.126 km
    Brandstof LPG G3
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    N-326-VL
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2022
    KleurWit
    BrandstofLPG G3
    EnergielabelA
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)405 X 173 X 146
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving
    Niet voor niets is de hatchback de meest populaire carrosserievorm in West Europa. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Bij de uitrusting van deze Renault horen onder meer LED-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

    U kunt het audiosysteem met DAB-ontvangst en het navigatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur. Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. Soms heeft u meer parkeerruimte dan u denkt. Maar soms ook niet. De parkeersensoren vertellen precies hoeveel. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Deze auto is voorzien van verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

    In de Renault Clio heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Deze Renault Clio blijft altijd alert. Zo wordt gebruik gemaakt van forward collision warning. Bij het mogelijke risico op een aanrijding met een voertuig voor u, slaat het systeem alarm. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert.

    Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

    = Bedrijfsinformatie =

    De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
    Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

    Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.
    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achterspoiler
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Apple Carplay/Android Auto
    Garanties
    Nap