Voorraad nieuw en occasions

Renault Clio

1.0 TCe 90 Evolution
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • kunstlederen interieurdelen
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem
  • Pack Navigation
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 28.195 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
X-728-HH
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2023
KleurGris Schiste (KQG)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving
U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Renault Clio. Het is een auto van het bouwjaar 2023, hij heeft 28195 kilometer op de teller staan. In deze Renault vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. U wordt in deze auto ook getrakteerd op LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, actieve hoofdsteunen, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare ramen achter.

Met het digitale dashboard heeft u essentiële info in beeld. Altijd, overal. Boem is ho? Dat is verleden tijd. De achteruitrijcamera laat precies zien hoeveel ruimte u achter nog heeft! Hoe is het met de banden, de accu en andere onderdelen? Connected Services maakt het inzichtelijk, 24/7 via de app. Het navigatiesysteem en het audiosysteem (met DAB-ontvangst!) bedient u met knoppen op het stuur. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Renault is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Met cruise control, airconditioning, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur is deze auto helemaal compleet.

Als bestuurder van deze Renault bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Met voorzieningen als hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Heeft u interesse in deze mooie Renault? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Bergharen afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-bergharen@bochane.nl. 

  

Autobedrijf  Bochane Bergharen behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep.  Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan.

  

Graag tot ziens bij  Bochane Bergharen!
Opties
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
kunstlederen interieurdelen
metaalkleur
navigatiesysteem
Pack Navigation
Reservewiel
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Garanties
Fabrieksgarantie 20-11-2025
Nap
Wettelijke Garantie