Voorraad nieuw en occasions

Renault Captur

TCe 90 Techno
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 17"
  • navigatiesysteem
  • stof/kunstlederen bekleding
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 15 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
945269282
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurBleu Marin
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving
881999

Alle technologie in de Renault Captur is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Verder is de Renault uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en verstelbare achterbank.

De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Met het navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Nieuwe smartphones hebben geen snoeren meer nodig om op te laden. Daarom heeft deze Renault Captur een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons waarmee u onderweg simpel en effectief voor een volle accu zorgt. De electronic climate control zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Achter het stuur van deze Renault bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Eenkennig is deze auto wel. Instappen en starten kan alleen als u de keyless start-token op zak heeft. Nooit meer last van een slapende rechtervoet dankzij de uitgekiende cruise control! Deze Renault is voorzien van lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer.

De automatische veiligheidssystemen in deze Renault fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Mindert een voorligger onverwachts te veel vaart, dan komt de forward collision warning in actie en waarschuwt meteen. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.



Gaat jouw autohart sneller kloppen van deze auto? Plan vrijblijvend een proefrit in om de auto in het echt te ervaren. We staan graag voor je klaar bij vragen of voor advies. 

Meer aandacht. Meer service. 

Bij Hedin Automotive vind je een ruime voorraad van zo’n 5.000 nieuwe en tweedehands auto’s. Voor jezelf of je bedrijf. Om te kopen of te leasen. Wij onderhouden je auto in onze werkplaatsen en herstellen een schade als dat nodig is. En natuurlijk helpen we je bij de financiering of verzekering. 

Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 17"
navigatiesysteem
stof/kunstlederen bekleding
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verstelbaar
achterspoiler
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
aluminium interieur afwerking
Anti Blokkeer Systeem