Voorraad nieuw en occasions

Renault Captur

E-Tech Hybrid 145 Automaat Techno
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 17"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem
  • stof/kunstlederen bekleding
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 15 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
395690081
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurNoir Etoile
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving
881698

Deze Française weet u te verleiden. Want Renault combineert soepele styling met formidabele innovatieve techniek. Inderdaad: Drive for change. Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Bij de uitrusting van deze Renault horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en verstelbare achterbank.

Het audiosysteem zorgt, gecombineerd met het navigatiesysteem en de achteruitrijcamera voor een heel complete auto. Natuurlijk is er ook electronic climate control aanwezig. De elektronische systemen in deze Renault helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Op een rustige weg komt de cruise control helemaal tot z′n recht. De uitrusting van deze auto is met lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer behoorlijk compleet.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. De forward collision warning geeft een botswaarschuwing als een aanrijding dreigt met een voorligger. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze Captur bij ons te komen bekijken.



Gaat jouw autohart sneller kloppen van deze auto? Plan vrijblijvend een proefrit in om de auto in het echt te ervaren. We staan graag voor je klaar bij vragen of voor advies. 

Meer aandacht. Meer service. 

Bij Hedin Automotive vind je een ruime voorraad van zo’n 5.000 nieuwe en tweedehands auto’s. Voor jezelf of je bedrijf. Om te kopen of te leasen. Wij onderhouden je auto in onze werkplaatsen en herstellen een schade als dat nodig is. En natuurlijk helpen we je bij de financiering of verzekering. 

Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 17"
metaalkleur
navigatiesysteem
stof/kunstlederen bekleding
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verstelbaar
achterspoiler
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
aluminium interieur afwerking