Voorraad nieuw en occasions

Renault Captur

1.6 E-Tech Hybrid 145 techno PACK ADV. DRIVING ASSIST
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control adaptief met Stop&Go en stuurhulp
  • DAB ontvanger
  • dodehoek detectie
  • draadloze telefoonlader
  • electronic climate controle
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 12.000 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GDR-90-S
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurTwo-tone Banc Nacré / Noir Etoile
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving
Laat u veroveren door de charmes van deze puur Franse auto. Deze auto uit 2024 heeft nauwelijks gereden, met een tellerstand van slechts 8750 kilometer. Minder vaak tanken? Dat gaat lukken, dankzij de hybride motor die zowel op brandstof als elektriciteit werkt. Een mooie combi, die merkbaar is in de portemonnee. Voorin is het 's winters genieten met de verwarmbare voorstoelen voor zowel bestuurder als bijrijder. Natuurlijk kunt u zonder. Maar waarom? Lekker toch, zo'n verwarmd stuurwiel? In deze auto profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Elk van de vier camera's op deze auto draagt bij aan het creëren van een onbelemmerd uitzicht van 360 graden rondom de auto. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Rijden-stilstaan, rijden-stilstaan. Niks is irritanter en vermoeiender dan filerijden. Daar heeft deze Renault Captur een oplossing voor: de file assistent, die met radarmeting permanent het tempo aanpast op de voorligger. Zelfs als die stopt. Spraaksturing luistert naar uw stem en bedient de belangrijkste voertuigfuncties. Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn electronic climate control, draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel.

Aan boord van deze Renault houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Deze Renault Captur is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Ook als uw aandacht even verslapt, blijft de forward collision warning bij de wekker. Dreigt er een botsing met een voor- of tegenligger, dan waarschuwt het systeem direct. De veiligheidssystemen in deze auto nemen het zelfs waar als de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont, en waarschuwen dan met een duidelijk signaal. De auto is ook uitgerust met dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze Renault voor een proefrit reserveren.
Opties
Apple Carplay/Android Auto
cruise control adaptief met Stop&Go en stuurhulp
DAB ontvanger
dodehoek detectie
draadloze telefoonlader
electronic climate controle
keyless entry
keyless start
LED achterlichten
LED koplampen
lichtmetalen velgen 18"
metaalkleur
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie