Voorraad nieuw en occasions

Renault Captur

1.6 E-Tech Hybrid 145 SL Rive Gauche Clima/Navi/Camera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • LED koplampen
  • lichtmetalen velgen 18"
  • metaalkleur
  • multimedia scherm middel
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 20.702 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-434-GK
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurWit nacre met dak in sterzwart
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving
Renault gooit hoge ogen qua innovatie en techniek. En dat dan met het Franse gevoel voor vorm en souplesse. Drive for change. Met deze hybride Renault Captur ben je niet voor één gat te vangen. Je kan kiezen voor elektrisch rijden of benzine. Met de voordelen van allebei. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel en extra getint glas.

Het digitale dashboard vertelt u onderweg alles dat bijdraagt aan een veilige, efficiënte rit. De hoogwaardige achteruitrijcamera en het display met hoge resolutie zorgen dat helemaal niets u meer ontgaat van wat er achter de auto gebeurt. Deze Renault Captur is 'connected'. Belangrijke functies worden permanent gemeten en zijn uit te lezen via een speciale app, ook op afstand. Zuinig, veilig en ontspannen op pad: dat kan dankzij het aanwezige navigatiesysteem. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. U bent in deze Renault ook voorzien van DAB ontvangst, regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Bij een noodstop levert de Brake Assist automatisch nóg meer remkracht om de remweg te verkorten. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Heeft u interesse in deze mooie Renault? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Nijmegen afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-nijmegen@bochane.nl 

  

Autobedrijf Bochane Nijmegen behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Bochane Nijmegen is officieel dealer van RENAULT, DACIA en NISSAN. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij Bochane Nijmegen!
Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
LED koplampen
lichtmetalen velgen 18"
metaalkleur
multimedia scherm middel
navigatiesysteem
Pack Full Screen
stof/kunstlederen bekleding
volledig digitaal instrumentenpaneel
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verstelbaar
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie