Voorraad nieuw en occasions

Renault Captur

1.6 E-Tech Hybrid 145 SL Rive Gauche Automaat / Cruise / Clima / Full LED / Navigatie / Camera / PDC
  • achterbank in delen neerklapbaar
  • achterbank verstelbaar
  • achterspoiler
  • achteruitrijcamera
  • alarm klasse 1(startblokkering)
  • aluminium interieur afwerking
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 37.934 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-155-JK
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurNoir étoilé gne
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving
Deze Renault Captur gaat met gemak nog vele, vele, vele tienduizenden kilometers mee. Energiek rijgedrag, fraaie uitstraling en een plezier om in te rijden, deze Renault Captur. De hybride motor combineert een elektromotor met een verbrandingsmotor. U kunt dus kiezen. Natuurlijk behoren 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel, extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Uw rit wordt comfortabel en veilig gemaakt door het digitale dashboard dat alles projecteert wat u wenst in de digitale wereld van mobiliteit. De achteruitrijcamera laat duidelijk zien hoeveel ruimte u nog heeft bij het inparkeren. De conditie van deze auto is 24/7 inzichtelijk dankzij Connected Services. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij electronic climate control is het binnen altijd behaaglijk. Ook DAB ontvangst, regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen stuur zijn aan boord.

Aan boord van deze Renault houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft. In een gevaarlijke situatie is een zo kort mogelijke remweg van levensbelang. De Brake Assist zorgt dat u dan maximaal in de ankers gaat. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Even bellen voor een afspraak en deze Renault staat voor u klaar!



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Almere afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-almere@bochanegroep.nl

  

Autobedrijf Bochane Almere  behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Bochane Almere  is officieel dealer van RENAULT, DACIA en NISSAN. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij Bochane Almere!
Opties
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verstelbaar
achterspoiler
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
aluminium interieur afwerking
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
armsteun voor
Autonomous Emergency Braking
bandenspanningscontrolesysteem
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie