Voorraad nieuw en occasions

Renault Captur

1.6 E-Tech Hybrid 145 esprit Alpine
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • elektrisch glazen schuif-/kanteldak
  • kunstlederen bekleding
  • lichtmetalen velgen 19"
  • navigatiesysteem
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 7.500 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GBB-18-G
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurBlauw
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingKunstleer
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving
LET OP: Dit is een demonstratie auto. Voor meer informatie over de beschikbaarheid, de actuele kilometerstand of een proefrit aanvraag belt u met uw Renault Dealer Bochane Veenendaal 0318-546111 of per e-mail bochane-veenendaal@bochanegroep.nl. Graag tot ziens!

De producten van de Franse auto-industrie onderscheiden zich door hun elegante vormgeving en innovatieve technieken. Kijk maar naar deze Renault Captur. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 5000 Deze hybride auto heeft een combinatie van een verbrandingsmotor en een elektromotor. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. Het elektrisch bediende panoramadak zorgt voor maximale lichtinval en frisse lucht in het interieur. Een heerlijk luxe optie van deze auto is het verwarmbare stuurwiel. Ook 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten horen tot de voorzieningen op deze auto.

Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Filerijden zal nooit een pretje worden. Maar met de file assistent wordt het wél relaxter. Deze geavanceerde optie zorgt dat u automatisch de juiste afstand tot de voorligger houdt en remt bovendien als de rij tot stilstand komt. Uw favoriete muziek klinkt beter dan ooit met het ingebouwde high performance audiosysteem. Geef uw smartphone weer 100% met de draadloze telefoonlader. Deze Renault is voorzien van dashboard met spraakbediening, navigatiesysteem, electronic climate control, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry.

Aan boord van deze Renault houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. Botsingen met een voorligger gebeuren relatief vaak. De forward collision warning slaat tijdig alarm als dat risico ontstaat, zodat u kunt ingrijpen. Deze auto waarschuwt de bestuurder als die tekenen van vermoeidheid vertoont en kan zo ernstige ongelukken voorkomen. Met voorzieningen als dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Grijp dan uw kans en plan direct online een proefrit.



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Veenendaal afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-veenendaal@bochane.nl. 

  

Autobedrijf Bochane Veenendaal behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Bochane Veenendaal is officieel dealer van RENAULT en DACIA. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. Bochane adverteert haar voorraad onder voorbehoud van typefouten/prijswijzigingen. Wij streven ernaar om alle informatie in deze advertentie zo accuraat mogelijk weer te geven. Vertrouw niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

  

Graag tot ziens bij  Bochane Veenendaal!

 
Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
elektrisch glazen schuif-/kanteldak
kunstlederen bekleding
lichtmetalen velgen 19"
navigatiesysteem
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verstelbaar
achterspoiler
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie