Voorraad nieuw en occasions

Renault Captur

1.0 TCe 90 techno
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 17"
  • navigatiesysteem
  • stof/kunstlederen bekleding
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 21.625 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
X-952-ZB
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving
Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doe je met deze Renault Captur. Deze auto komt uit het bouwjaar 2023. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, in hoogte verstelbare passagiersstoel, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Wat een gemak, die achteruitrijcamera. Alles in beeld zonder capriolen. De jeugd is niet los te maken van hun smartphone, en dat zie je ook aan deze jonge auto. Via een speciale app sta je overal en altijd in contact met je vierwieler. Superhandig! Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat je altijd de juiste en snelste route vindt. Nooit meer te warm of te koud. De electronic climate control zorgt altijd voor de temperatuur die jij kiest. De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Met regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en verstelbaar stuur is deze Renault helemaal compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Met het Lane-keeping systeem kom je nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Deze Renault Captur blijft altijd alert. Zo wordt gebruik gemaakt van forward collision warning. Bij het mogelijke risico op een aanrijding met een voertuig voor u, slaat het systeem alarm. In deze Renault vinden we verder een hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

We doen ons best om deze auto voor jou te omschrijven, maar het beste ervaar je hem als hij voor je staat. Neem je snel contact met ons op voor een afspraak?

845293



Gaat jouw autohart sneller kloppen van deze auto? Plan vrijblijvend een proefrit in om de auto in het echt te ervaren. We staan graag voor je klaar bij vragen of voor advies. 

Meer aandacht. Meer service.   

Bij Hedin Automotive vind je een ruime voorraad van zo’n 5.000 nieuwe en tweedehands auto’s. Voor jezelf of je bedrijf. Om te kopen of te leasen. Wij onderhouden je auto in onze werkplaatsen en herstellen een schade als dat nodig is. En natuurlijk helpen we je bij de financiering of verzekering. 

Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 17"
navigatiesysteem
stof/kunstlederen bekleding
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verstelbaar
achterspoiler
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
aluminium interieur afwerking
Anti Blokkeer Systeem
Garanties
Bovag