Voorraad nieuw en occasions

Renault Captur

1.0 TCe 90 Techno
  • achteruitrij assistent
  • afwijkende dakkleur
  • Apple Carplay/Android Auto
  • audio installatie premium
  • cruise control adaptief
  • dodehoek detectie
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 197 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
Z-846-GS
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurBleu Iron/Gris Highland (YPB)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving
In een Franse auto ervaart u niet alleen een fantastische rijbeleving, maar ook uitstekende prestaties en innovatieve extra's. Het is vermeldenswaard dat deze auto maar 197 kilometer heeft gereden sinds 2024. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Ook in de winter en als het koud is, heeft u het snel weer warm dankzij de stoelverwarming in deze auto. Life is easy! In ieder geval met dit elektrisch bediende glazen panoramadak. Als het buiten koud wordt, voelt zo'n verwarmd stuurwiel heerlijk aan. Natuurlijk behoren 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Het slim uitgedachte digitale dashboard toont alle essentiële ritinformatie in één oogopslag. Kom maar, kom maar, kom maar... ho! Prettig hoor, zo'n achteruitrijcamera. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Vanaf elke plek contact maken met deze auto: dat kan met behulp van remote services, die u simpel activeert met uw smartphone. Qua muziekbeleving onderweg gaat deze auto ook een stevige stap verder dankzij het high performance audiosysteem. De uitrusting van deze Renault is met navigatiesysteem, electronic climate control, DAB ontvangst, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel behoorlijk compleet.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. De sensor van het forward collision warning-systeem registreert permanent de afstand tot voorliggers en grijpt in als een botsing dreigt. Verder is deze auto uitgerust met dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Bergharen afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-bergharen@bochane.nl. 

  

Autobedrijf  Bochane Bergharen behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep.  Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan.

  

Graag tot ziens bij  Bochane Bergharen!
Opties
achteruitrij assistent
afwijkende dakkleur
Apple Carplay/Android Auto
audio installatie premium
cruise control adaptief
dodehoek detectie
electronic climate controle
elektrisch glazen schuif-/kanteldak
lederen stuurwiel
lichtmetalen velgen 18"
multimedia scherm middel
navigatiesysteem
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie