Voorraad nieuw en occasions

Renault Captur

0.9 TCe 90 Expression AIRCO
  • airco
  • keyless entry
  • lichtmetalen velgen 16"
Bouwjaar 2015
Kilometerstand 91.713 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
GV-472-F
CarrosserieSUV
Bouwjaar2015
KleurTwo-tone Ivoire / Noir Etoile
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud898 CC
Omschrijving
Voor deze Renault Captur moet u snel zijn, want die gaat aandacht krijgen. Net binnen, maar daar blijft-ie niet lang! In deze Renault vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bediende ramen, snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en start-stopsysteem.

Wisselen van radiofrequentie of veranderen van zender: de audiobediening op het stuur brengt alles onder handbereik. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Deze Renault Captur is voorzien van keyless entry, waardoor de portieren en achterklep vanzelf open gaan als u in de nabijheid komt. Vanzelfsprekend is deze auto ook van airconditioning voorzien.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Heuvelop, heuvelaf. En opeens moet u stilstaan. Geen probleem, de hill hold control houdt deze Renault Captur perfect op z'n plaats tot u weer verder rijdt.

Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Harderwijk afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-harderwijk@bochane.nl

  

Autobedrijf Bochane Harderwijk behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Bochane Harderwijk is officieel dealer van RENAULT en DACIA. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan.

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre-inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij Bochane Harderwijk!
Opties
airco
keyless entry
lichtmetalen velgen 16"
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Bluetooth telefoonvoorbereiding
buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
cruise control
elektrische ramen voor en achter
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie