Voorraad nieuw en occasions

Renault Austral

Mild Hybrid Advanced 130pk Techno Adapt. cruise
  • 360° Camera
  • Panoramadak
  • Stoel-/voorruitverw.
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 12.137 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
T-865-JT
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurBleu iron RQH (blauw metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1199 CC
Omschrijving
Dit betreft een demonstratievoertuig waarvan wij iedere eerste week van de maand de kilometerstand aanpassen naar de op dat moment actuele stand. Wilt u weten of deze auto beschikbaar is en wat de huidige exacte kilometerstand is? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Al onze prijzen zijn inclusief 12 maanden BOVAG garantie en een geldige APK.
Voor € 595,- koopt u het Stam All-In pakket met daarin: Onderhoud volgens schema, nieuwe APK keuring, technisch klaarmaken, volle tank brandstof/volle batterij, nieuwe mattenset en het napoetsen van de auto.

Renault focust op innovatie en toekomstgericht rijden, in combinatie met elegante styling en krachtige prestaties. Drive for change, noemen ze dat. En terecht. Deze goed onderhouden auto is van het bouwjaar 2023 en komt van de eerste eigenaar. De SUV haalt zijn aandrijving uit een krachtige driecilinder benzinemotor. De verwarmbare voorstoelen zijn voorzien van een massagefunctie, een weldaad voor rug en schouders in elk seizoen. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Vergezichten krijgen een extra dimensie door het glazen panoramadak. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, geluidsisolerende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Voor het overzicht tijdens iedere rit is deze Renault Austral voorzien van een gemakkelijk afleesbaar digitaal dashboard. Met de hulp van vier camera's, biedt de 360 graden camera op deze auto een panoramisch zicht, wat bijzonder nuttig is bij het parkeren en manoeuvreren. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Wat is de onderhoudsstatus van deze auto? U checkt het snel, simpel en overal via uw smartphone. Zorgeloos en geconcentreerd rijden? Het navigatiesysteem wijst de weg! Deze auto is voorzien van electronic climate control, DAB ontvangst, regensensor, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen stuur.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Voertuigen of personen buiten uw zicht kunnen gevaar opleveren. De actieve dodehoekdetectie waarschuwt direct. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Renault Austral. Bel of mail ons nu voor een afspraak.

= Bedrijfsinformatie =

Al onze prijzen zijn 12 maanden BOVAG garantie en een geldige APK.
Voor € 595,- koopt u het Stam All-In pakket met daarin: Onderhoud volgens schema, nieuwe APK keuring, technisch klaarmaken, volle tank brandstof/volle batterij, napoetsen en een nieuwe mattenset.

Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Stam Renault dealers sluit iedere aansprakelijkheid voor de in deze advertentie verstrekte informatie uitdrukkelijk uit.

Waarom kiezen voor Stam?
- 95% van onze klanten is Volledig tevreden
- Alle prijzen zijn inclusief garantie.
- Alle auto's worden na binnenkomst grondig technisch geïnspecteerd.
- Transparante en scherpe prijsstelling.
- Klanten krijgen advies op maat en een persoonlijk voorstel in onze showroom.
Stam bestaat meer dan 100 jaar en heeft veel STAMbassadeurs mogen verwelkomen door verkoop en onderhoud van auto’s. Wij verwelkomen ook u graag als klant bij Stam. Meer informatie bel: 033-4635104 of e- mail: contactrenault@stam.nl
Opties
Achterbank in delen neerklapbaar
Achterbank verstelbaar
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Airco (automatisch)
Airco met elektronische regeling
Alarm klasse 1(startblokkering)
Garanties
Bovag
Nap