Voorraad nieuw en occasions

Renault Austral

E-Tech Hybrid 200 Automaat Techno Esprit Alpine
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 20"
  • navigatiesysteem
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 5.000 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-914-GH
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurGrijs
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingAlcantara
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1199 CC
Omschrijving
882065 - Aanvaarding in overleg.

Deze Renault Austral maakt een voortreffelijke indruk. Hiermee mag je gezien worden in de stad én op de weg! De hybride motor van deze Renault Austral is de ideale combi van zowel brandstof- als elektromotor. Minder vaak naar de pomp, maar ook zuinig en schoon door de stad! De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat jij gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Pak aan, 't is winter! Zo'n verwarmd stuurwiel is dan bijzonder prettig! Tot de voorzieningen van deze auto behoren 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel en extra getint glas.

Je zult verrukt zijn van de digitale wereld van mobiliteit; het digitale dashboard projecteert alles wat jij nodig hebt om jouw rit aangenaam en veilig te maken. Hoeveel ruimte heeft u nog bij het inparkeren? De achteruitrijcamera brengt helder in beeld wat zich achter de auto bevindt en geeft een geluidssignaal. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot jouw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee je comfortabel onderweg bent. Filerijden? Doodvermoeiend. Daarom helpt de file assistent zo nodig een handje. Door automatisch afstand te houden, en te stoppen als je voorligger stilstaat. Ingericht op Connected Services, voor een nog veiligere en comfortabelere rit. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van navigatiesysteem, electronic climate control, draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry.

De automatische veiligheidssystemen in deze Renault fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo jou en jouw passagiers te beschermen. Bij de veiligheidssystemen van deze Renault hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met je mee en attendeert je op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Met het Lane-keeping systeem ga je nooit onbedoeld over de streep. Rijdt een ander voertuig in jouw dode hoek dan waarschuwt het systeem met een signaal. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, ben je steeds veilig onderweg.

Natuurlijk ben jij van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat je ons weten wanneer je wilt komen?



Gaat jouw autohart sneller kloppen van deze auto? Plan vrijblijvend een proefrit in om de auto in het echt te ervaren. We staan graag voor je klaar bij vragen of voor advies. 

Meer aandacht. Meer service. 

Bij Hedin Automotive vind je een ruime voorraad van zo’n 5.000 nieuwe en tweedehands auto’s. Voor jezelf of je bedrijf. Om te kopen of te leasen. Wij onderhouden je auto in onze werkplaatsen en herstellen een schade als dat nodig is. En natuurlijk helpen we je bij de financiering of verzekering. 

Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.

    
Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 20"
navigatiesysteem
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
audio installatie
Garanties
Nap