Voorraad nieuw en occasions

Renault Austral

1.2 Mild Hybrid 130 Techno
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 19"
  • navigatiesysteem
  • stof/kunstlederen bekleding
  • two-tone (metaal) kleur
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 5.888 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
T-470-XT
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1199 CC
Omschrijving
Ook anno nu blijven Franse auto's altijd hun elegantie en romantiek houden. Maar vergis u niet: qua techniek en prestaties is deze Drive for change van wereldniveau. Het is vermeldenswaard dat deze auto maar 1561 kilometer heeft gereden sinds 2023. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Doe maar luxe! Neem plaats in de verwarmbare voorstoelen en voel hoe de massagefunctie zorgt voor verfrissende doorbloeding op de lange ritten. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Tot de uitrusting van deze Renault behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, geluidsisolerende ramen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Verken de digitale wereld van mobiliteit waar het digitale dashboard alles biedt wat u nodig heeft om uw reis comfortabel te maken. Met de 360 graden camera kunt u elk detail rond de auto zien, waardoor mogelijke schade door verkeerd inschatten van afstanden vermeden wordt. Zo'n lekkere jonge auto heeft natuurlijk leuke extra's, zoals remote services. Met een speciale app maakt u overal verbinding met de auto. Zo kunt u functies activeren en controleren. Van A naar B zonder omwegen: altijd uw eigen navigatiesysteem aan boord! Wanneer u links afslaat, analyseert de kruisend verkeer detectie uw rijrichting en anticipeert op mogelijke tegenliggers. Dreigt een aanrijding, dan reageert het systeem direct. De Renault is standaard voorzien van: electronic climate control, draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor, cruise control en keyless entry.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Renault in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Actieve dodehoekdetectie waarschuwt als een ander voertuig zich in uw dode hoek bevindt. Dit verkleint de kans op een aanrijding. Verder is deze auto uitgerust met forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Nijmegen afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-nijmegen@bochane.nl 

  

Autobedrijf Bochane Nijmegen behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Bochane Nijmegen is officieel dealer van RENAULT, DACIA en NISSAN. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij Bochane Nijmegen!
Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 19"
navigatiesysteem
stof/kunstlederen bekleding
two-tone (metaal) kleur
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verstelbaar
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Garanties
Wettelijke Garantie