Voorraad nieuw en occasions

Renault Austral

1.2 E-Tech Hybrid 200 Techno Esprit Alpine
  • achterasbesturing
  • achterbank verstelbaar
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • elektrisch bedienbare achterklep
  • lichtmetalen velgen 20"
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 22.000 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-192-SP
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurGris Schiste Satin + Noir Etoile
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingAlcantara
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1199 CC
Omschrijving
Ook anno nu blijven Franse auto′s altijd hun elegantie en romantiek houden. Maar vergis u niet: qua techniek en prestaties is deze Drive for change van wereldniveau. Deze Renault Austral heeft in feite twee motoren: een voor benzine en een elektronische. Deze hybride oplossing biedt het beste van beide! De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Beknibbelen op comfort is er niet bij met deze Renault Austral. Hij is zelfs voorzien van een verwarmd stuurwiel! Ook 20 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten, snelheidsbegrenzer, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en verstelbare achterbank zijn aan boord.

Onderweg luistert u naar het audio-installatiesysteem terwijl het navigatiesysteem u naar uw reisdoel begeleidt. Bent u daar eenmaal aangekomen, dan zorgt de achteruitrijcamera ervoor dat u de auto soepel inparkeert. Door de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons bent u verlost van kabels en snoertjes. Het opladen gaat simpel door de smartphone in de speciale houder te plaatsen. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij electronic climate control is het binnen altijd behaaglijk. Met deze auto heeft u altijd een copiloot aan uw zijde. De regensensor activeert de ruitenwissers en de automatisch inschakelbare verlichting schakelt de verlichting aan wanneer nodig. De juiste afstand en snelheid worden gereguleerd met de adaptive cruise control en u parkeert op de millimeter met hulp van de parkeersensoren achter. Met de elektronische sleutel in uw zak en met één druk op de knop start u de auto. Dat is keyless start!

Aan boord van deze Renault houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Bij een noodstop levert de Brake Assist automatisch nóg meer remkracht om de remweg te verkorten. Hoe goed u ook oplet in het verkeer, de dode hoek blijft een risico. Gelukkig is deze Renault Austral voorzien van actieve dodehoekdetectie. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. Loopt het verkeer onderweg vast, schakel dan de file assistent in en laat het systeem zorgen voor de juiste afstand bij stilstaan en rijden. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook.

Bel nu voor een afspraak en overtuig uzelf.



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Arnhem afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-arnhem@bochane.nl

  

Autobedrijf Bochane Arnhem behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Bochane Arnhem  is officieel dealer van RENAULT, DACIA en NISSAN. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij Bochane Arnhem! 
Opties
achterasbesturing
achterbank verstelbaar
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
elektrisch bedienbare achterklep
lichtmetalen velgen 20"
navigatiesysteem
parkeersensor achter
parkeersensor voor
premium kleur
two-tone (metaal) kleur
achterbank in delen neerklapbaar
Garanties
Fabrieksgarantie 31-08-2025
Nap
Wettelijke Garantie