Voorraad nieuw en occasions

Renault Austral

1.2 E-Tech Hybrid 200 Iconic Esprit Alpine
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • Elektrisch verwarmbare voorstoelen (HTS02)
  • Head-up display (HUDIS)
  • lichtmetalen wielen 20” ‘Daytona’
  • navigatiesysteem
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 3.000 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-761-JP
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurRood
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingAlcantara
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1199 CC
Omschrijving
Pure lijnen en een verzorgd interieur, het is de typische charme van een Franse auto. Deze hybride auto beschikt over een verbrandingsmotor én een elektromotor. Daardoor rijdt de auto zeer comfortabel en is tegelijk zuinig in het verbruik. Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: de verwarmbare voorstoelen zijn bovendien voorzien van massagefunctie. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Fijn plusje, zeker in de kille dagen, is het verwarmd stuurwiel. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, geluidsisolerende ramen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

In één oogopslag zijn alle vitale functies afleesbaar dankzij het digitale dashboard. Door het combineren van beelden van vier camera's, biedt de 360 graden camera een naadloos en gedetailleerd beeld van de hele omgeving rondom deze auto. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Filerijden zal nooit een pretje worden. Maar met de file assistent wordt het wél relaxter. Deze geavanceerde optie zorgt dat u automatisch de juiste afstand tot de voorligger houdt en remt bovendien als de rij tot stilstand komt. Uw smartphone wordt een dashboard, met alle functies in beeld. Dankzij Connected Services en de speciale app. De Renault is standaard voorzien van: premium audiosysteem, navigatiesysteem, kruisend verkeer detectie, electronic climate control, draadloos opladen en DAB ontvangst.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. De actieve dodehoekdetectie helpt ongelukken te voorkomen. Voor meer veiligheid detecteert deze auto het risico van een aanrijding tijdig via de forward collision warning. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u al weet dat dit de auto is die u wilt hebben, dan hoeft u niet langer te wachten. U kunt nu al besluiten om deze Renault te kopen. Wij reserveren de auto dan voor u en nemen zo snel mogelijk contact met u op.



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Renault Bochane Zeist Occasions afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar occasions-zeist@bochane.nl. 

  

Autobedrijf Renault Bochane Zeist Occasions  behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Renault Bochane Zeist Occasions is officieel dealer van RENAULT en DACIA. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij Renault Bochane Zeist Occasions!
Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
Elektrisch verwarmbare voorstoelen (HTS02)
Head-up display (HUDIS)
lichtmetalen wielen 20” ‘Daytona’
navigatiesysteem
Pack Harman Kardon premium sound (PCV0G)
Speciale metaallak Rouge Flamme (TENNP)
3D around view camera (AVCAM)
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
Adaptive cruise control (ACC02)
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie