Voorraad nieuw en occasions

Renault Austral

1.2 E-Tech Hybrid 200 Iconic Esprit Alpine
  • Apple Carplay/Android Auto
  • audio installatie premium
  • electronic climate controle
  • head-up display
  • lichtmetalen velgen 20"
  • navigatiesysteem
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 17.500 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-314-GD
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurBlanc Nacré (QNC) & Noir Étoilé (GNE)
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingAlcantara
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1199 CC
Omschrijving
Franse auto's zijn gemaakt om te genieten. Zoals deze Renault Austral bijvoorbeeld. Hij heeft 5000 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2024. Elektrisch rijden of benzine? Deze hybride Renault Austral combineert de pluspunten van allebei naar keuze. Voorin is het 's winters genieten met de verwarmbare voorstoelen. Deze hebben bovendien een massagefunctie, zodat bestuurder en bijrijder altijd fit en soepel uitstappen. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Stramme vingers krijgen 's winters een VIP-behandeling van het verwarmd stuurwiel. Natuurlijk behoren 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, geluidsisolerende ramen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Rijfuncties worden glashelder en overzichtelijk weergegeven via het digitale dashboard. De 360 graden camera wordt mogelijk gemaakt door vier camera's die tezamen werken om zo een uitgebreid zicht te bieden, wat van grote waarde is bij het navigeren door smalle straatjes en parkeerplekken. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Filerijden zal nooit een pretje worden. Maar met de file assistent wordt het wél relaxter. Deze geavanceerde optie zorgt dat u automatisch de juiste afstand tot de voorligger houdt en remt bovendien als de rij tot stilstand komt. Appen met uw auto? Geen probleem. U kunt van overal contact opnemen, de functies controleren en activeren. U bedient 'm met remote services. De uitrusting van deze auto is met premium audiosysteem, navigatiesysteem, kruisend verkeer detectie, electronic climate control, draadloos opladen en DAB ontvangst behoorlijk compleet.

Deze Renault biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Snelheid en andere benodigde info hoeft u niet meer te bekijken op het dashboard. De head-up display projecteert de gegevens in de voorruit. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Renault bovendien dodehoekdetector detectiesysteem, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Boxmeer afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-boxmeer@bochane.nl. 

  

Autobedrijf  Bochane Boxmeer behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep.  Bochane Boxmeer is officieel dealer van RENAULT, DACIA en NISSAN. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan.

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij  Bochane Boxmeer!

 
Opties
Apple Carplay/Android Auto
audio installatie premium
electronic climate controle
head-up display
lichtmetalen velgen 20"
navigatiesysteem
two-tone (metaal) kleur
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verstelbaar
achteruitrij assistent
alarm klasse 1(startblokkering)
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie