Voorraad nieuw en occasions

Renault Austral

1.2 E-Tech Hybrid 200 Iconic Esprit Alpine
  • achterasbesturing
  • Apple Carplay/Android Auto
  • audio installatie premium
  • electronic climate controle
  • head-up display
  • lichtmetalen velgen 20"
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 20.835 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GLV-14-N
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurGris Schiste Satin/Noir Etoile (YVM)
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingAlcantara
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1199 CC
Omschrijving
Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Bergharen afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-bergharen@bochane.nl. 

  

Autobedrijf  Bochane Bergharen behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep.  Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan.

  

Graag tot ziens bij  Bochane Bergharen!



Met een auto als deze Renault Austral komt u absoluut goed voor de dag. Deze auto uit 2022 heeft 20835 kilometer gereden. Naast de verbrandingsmotor beschikt de auto ook over een elektromotor, die zorgt voor een extra laag brandstofverbruik. De massagefunctie van de verwarmbare voorstoelen is een heerlijke extra optie, waarmee u uw rug en die van de bijrijder een groot plezier doet. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Beknibbelen op comfort is er niet bij met deze Renault Austral. Hij is zelfs voorzien van een verwarmd stuurwiel! Dankzij de matrix LED-verlichting geven de koplampen ook in het donker daglicht. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 20 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Ontdek de digitale mobiliteitswereld, met zijn dashboard dat alle noodzakelijke informatie projecteert om uw reis comfortabel en veilig te maken. De functie van de 360 graden camera in deze auto is om u een totaaloverzicht van de omgeving te geven, ongeacht hoe smal de straat of parkeerplek is. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Loopt het verkeer onderweg vast, schakel dan de file assistent in en laat het systeem zorgen voor de juiste afstand bij stilstaan en rijden. Functies activeren en storingen opsporen? Bij deze auto gaat het eenvoudig via uw smartphone. Overal en altijd. Ook premium audiosysteem, navigatiesysteem, kruisend verkeer detectie, electronic climate control, DAB ontvangst en regensensor horen tot de voorzieningen op deze auto.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Net als in een straaljager kunt u altijd vooruit blijven kijken. De head-up display zorgt dat uw ogen geen seconde hoeven af te dwalen en projecteert alle benodigde info op de voorruit.. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze Renault u om veiliger te rijden. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Renault bovendien dodehoekdetector detectiesysteem, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.
Opties
achterasbesturing
Apple Carplay/Android Auto
audio installatie premium
electronic climate controle
head-up display
lichtmetalen velgen 20"
matrix LED koplampen
navigatiesysteem
Pack Audio
premium kleur
verwarmde voorruit
voorstoelen verwarmd
Garanties
Wettelijke Garantie