Voorraad nieuw en occasions

Renault Arkana

E-TECH Hybrid 145 Automaat Techno
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • elektrisch glazen schuif-/kanteldak
  • lichtmetalen velgen 18"
  • navigatiesysteem
  • stof/kunstlederen bekleding
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 19.600 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-129-KD
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurRouge Flamme
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving
878450 - Aanvaarding in overleg

Drive for change: dat is het motto bij Renault. En dat bewijst het merk met innovatieve techniek, maar ook met Frans gevoel voor styling. Deze auto heeft maar weinig kilometers gemaakt, de teller staat op slechts 15 kilometer. Dankzij zijn verbrandingsmotor en de elektromotor is het brandstofverbruik van deze auto laag in zijn klasse. Al is het buiten nog zo koud, de stoelverwarming maakt alles weer goed! Beknibbelen op comfort is er niet bij met deze Renault Arkana. Hij is zelfs voorzien van een verwarmd stuurwiel! U wordt in deze auto ook getrakteerd op 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, LED-achterlichten, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Waarheen gaat de reis? Het navigatiesysteem brengt u trefzeker ter plekke! Voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons om onderweg de accu van de smartphone bij te laden. Natuurlijk is er ook electronic climate control aanwezig. Een vergeten muurtje, een verborgen paaltje? Dat gebeurt niet meer, dankzij de achteruitrijcamera. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Met keyless entry opent en sluit u de portieren zonder dat u de sleutel vasthoudt.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Renault in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. De Brake Assist geeft een maximale boost aan het remsysteem in een noodsituatie. Zo verkort u de remweg en verkleint u de kans op ongelukken. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Ook helpen het autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, uw rit tot een veilige rit te maken.

U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit met deze Renault te reserveren.



Gaat jouw autohart sneller kloppen van deze auto? Plan vrijblijvend een proefrit in om de auto in het echt te ervaren. We staan graag voor je klaar bij vragen of voor advies. 

Meer aandacht. Meer service.   

Bij Hedin Automotive vind je een ruime voorraad van zo’n 5.000 nieuwe en tweedehands auto’s. Voor jezelf of je bedrijf. Om te kopen of te leasen. Wij onderhouden je auto in onze werkplaatsen en herstellen een schade als dat nodig is. En natuurlijk helpen we je bij de financiering of verzekering. 

Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
elektrisch glazen schuif-/kanteldak
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem
stof/kunstlederen bekleding
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Garanties
Bovag
Nap