Voorraad nieuw en occasions

Renault Arkana

E-Tech Hybrid 145 Automaat E-Tech Engineered
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • lederen/alcantara bekleding
  • lichtmetalen velgen 18"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 15 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
8545112
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurBlanc Perle
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / alcantara
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving
880349

Renault zoekt de laatste jaren nadrukkelijk het onderscheid op wat betreft innovatie en straalt dat ook duidelijk uit met de slogan ‘Drive for change′. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. Zuiniger, schoner en stiller: dat zijn de voordelen van de hybride motor in deze Renault Arkana. De slimme combi van brandstof- en elektromotor is goed voor het milieu én de portemonnee! Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. Opwarmen in koude dagen? Pak het verwarmd stuurwiel met beide handen aan! Ook 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Het navigatiesysteem stippelt de route uit, het audiosysteem zorgt voor entertainment en op de plaats van bestemming helpt de achteruitrijcamera bij het vlekkeloos inparkeren. Gedoe met kabels en stekkers in de sigarettenaansteker is voorbij. De aanwezige draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons zorgt voor wireless recharging van uw smartphone. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij electronic climate control is het binnen altijd behaaglijk. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Renault niet alleen met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor, maar hij beschikt ook over parkeersensoren achter, die u helpen om gemakkelijk in te parkeren.

De Renault Arkana is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Renault. Om de veiligheid extra te vergroten, heeft deze Renault Arkana Brake Assist. In een noodsituatie treedt dit hulpremsysteem in werking wanneer extra remkracht nodig is. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, bent u steeds veilig onderweg.

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe Arkana. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!



Gaat jouw autohart sneller kloppen van deze auto? Plan vrijblijvend een proefrit in om de auto in het echt te ervaren. We staan graag voor je klaar bij vragen of voor advies. 

Meer aandacht. Meer service. 

Bij Hedin Automotive vind je een ruime voorraad van zo’n 5.000 nieuwe en tweedehands auto’s. Voor jezelf of je bedrijf. Om te kopen of te leasen. Wij onderhouden je auto in onze werkplaatsen en herstellen een schade als dat nodig is. En natuurlijk helpen we je bij de financiering of verzekering. 

Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.
Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
lederen/alcantara bekleding
lichtmetalen velgen 18"
metaalkleur
navigatiesysteem
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)