Voorraad nieuw en occasions

Renault Arkana

1.6 E-Tech hybrid 145 esprit Alpine
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • kunstlederen/alcantara bekleding
  • lichtmetalen velgen 19"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 12.000 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
X-992-SF
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurBlauw
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingKunstleer
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving
Stijlvolle vormgeving en comfortabele luxe, dat is de aantrekkingskracht van een Franse auto. Deze Renault Arkana uit het bouwjaar 2024 heeft een tellerstand van 5000 kilometer. De hybride motor combineert het gebruik van brandstof en elektriciteit, en dat maakt van deze Renault Arkana een zuinige, slimme auto. Ook in de winter en als het koud is, heeft u het snel weer warm dankzij de stoelverwarming in deze auto. Als het buiten koud wordt, voelt zo'n verwarmd stuurwiel heerlijk aan. Tot de uitrusting behoren ook 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en actieve hoofdsteunen.

Altijd de benodigde functies in beeld? Het digitale dashboard zorgt ervoor. Niets achter deze auto blijft verborgen door de achteruitrijcamera. Een veilig gevoel! Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. De file assistent verzacht het fileleed door automatisch veilig afstand te houden tot de voorligger en zo nodig zelfs te stoppen als de rij tot stilstand komt. In één oogopslag weet u de complete systeemstatus van deze auto. Dankzij Connected Services. En deze auto heeft ook navigatiesysteem, electronic climate control, draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry als standaard uitrusting.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Deze Renault Arkana is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Veel aanrijdingen bestaan uit kop-staartbotsingen. De forward collision warning reduceert dat risico aanzienlijk. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Neem contact op voor een afspraak en laat een proefrit het bewijs leveren!



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Harderwijk afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-harderwijk@bochane.nl

  

Autobedrijf Bochane Harderwijk behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Bochane Harderwijk is officieel dealer van RENAULT en DACIA. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan.

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre-inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij Bochane Harderwijk!
Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
kunstlederen/alcantara bekleding
lichtmetalen velgen 19"
metaalkleur
navigatiesysteem
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie