Voorraad nieuw en occasions

Renault Arkana

1.6 E-Tech Hybrid 145 E-Tech Engineered
  • afwijkende dakkleur
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • elektrisch glazen schuif-/kanteldak
  • file assistent
  • lederen/alcantara bekleding
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 29.197 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-456-FV
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurBlanc Perle (QXD)
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / alcantara
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving
Zijn dynamische uiterlijk maakt al direct duidelijk wat voor rijervaring u van deze Renault Arkana mag verwachten: pure sportiviteit. Hybride auto's zoals deze staan er om bekend dat ze zuinig zijn met brandstof. Een beetje luxe is nooit weg, toch? Vandaar de stoelverwarming! Het interieur lijkt groter en ruimtelijker dankzij het elektrisch bedienbare glazen panoramadak. Een heerlijk luxe optie van deze auto is het verwarmbare stuurwiel. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en actieve hoofdsteunen horen tot de voorzieningen op deze auto.

Nooit meer parkeerschade dankzij de achteruitrijcamera. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. De file assistent verzacht het fileleed door automatisch veilig afstand te houden tot de voorligger en zo nodig zelfs te stoppen als de rij tot stilstand komt. Uw smartphone is tegenwoordig de sleutel tot heel veel. Ook voor deze auto. Remote services, noemen we dat. Waar u ook bent, contact houden is een eitje. Elk genre muziek komt tot z'n recht. Het high performance audiosysteem is perfect in te regelen op uw smaak! Met navigatiesysteem, electronic climate control, draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry is deze auto helemaal compleet.

Als bestuurder van deze Renault bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door dodehoekdetectie, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Proefrit maken? Bel ons en we zetten 'm voor u klaar!



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Bergharen afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-bergharen@bochane.nl. 

  

Autobedrijf  Bochane Bergharen behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep.  Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan.

  

Graag tot ziens bij  Bochane Bergharen!
Opties
afwijkende dakkleur
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
elektrisch glazen schuif-/kanteldak
file assistent
lederen/alcantara bekleding
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem
Pack Easy Link
speciale kleur
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie