Voorraad nieuw en occasions

Renault Arkana

1.6 E-Tech hybrid 145 E-Tech engineered
  • achteruitrij assistent
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • audio installatie premium
  • binnenspiegel automatisch dimmend
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 24.358 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
T-132-NF
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurGris Métalique (KAD) (donker grijs)
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / alcantara
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving
Styling en comfort van Franse auto's zijn legendarisch, nog altijd. Maar oh-la-la, de prestaties en rijkwaliteiten maken misschien nog wel meer indruk dan ooit! Een solide hybride: zowel een elektromotor als een verbrandingsmotor voor maximaal rijplezier en minimale milieubelasting. Bij de complete uitrusting van deze auto hoort ook stoelverwarming. Bij deze Renault Arkana is aan alles gedacht, tot en met een verwarmd stuurwiel aan toe. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en actieve hoofdsteunen.

Bij het inparkeren laat de achteruitrijcamera precies zien hoeveel meter... decimeter... centimeter ruimte er nog is! Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Ingericht op Connected Services, voor een nog veiligere en comfortabelere rit. Formidabele geluidskwaliteit en een compleet spectrum van klank wordt geleverd door het high performance audiosysteem. U weet altijd waar u moet zijn, dankzij het navigatiesysteem. De uitrusting van deze Renault is met electronic climate control, draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel behoorlijk compleet.

De geavanceerde technologie in deze Renault is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. Bij een noodstop levert de Brake Assist automatisch nóg meer remkracht om de remweg te verkorten. Verder is deze auto uitgerust met dodehoekdetectie, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Zutphen afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-zutphen@bochane.nl. 

  

Autobedrijf  Bochane Zutphen behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep.  Bochane Zutphen is officieel dealer van RENAULT en DACIA. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan.

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan.

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij  Bochane Zutphen !

 
Opties
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
audio installatie premium
binnenspiegel automatisch dimmend
Bluetooth telefoonvoorbereiding
buitenspiegels elektrisch inklapbaar
cruise control adaptief
DAB ontvanger
dodehoek detectie
draadloze telefoonlader
electronic climate controle
Garanties
100% onderhouden
Fabrieksgarantie 19-07-2025
Nap
Wettelijke Garantie