Voorraad nieuw en occasions

Renault 5

Techno 52 kWh
  • alternatieve metaalkleur
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 18"
  • navigatiesysteem
  • warmtepomp
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
446023519
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2024
KleurJaune pop ! / daklijst noir
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren3
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Gewicht1424 Kg
Omschrijving
Het elektrische icoon van de toekomst

De Renault 5 was een van de eerste supermini’s die compactheid, zuinigheid en veelzijdigheid bood. Een groot succes in Europa en daarbuiten, met varianten zoals de sportieve Renault 5 Turbo en de milieuvriendelijke Renault 5 ECO. De Renault 5 werd geproduceerd tot 1996. In 2021 presenteerde Renault echter het Renault 5 E-Tech Electric prototype, als aankondiging van de terugkeer. De moderne en speelse vormgeving van de prototype bevat elementen van het origineel, zoals de glimlachende grille, de luchtinlaat op de motorkap en de vierkante koplampen. De Renault 5 maakt een verpletterende indruk. Opvallender, speelser, vriendelijker en nog steeds oh zo chic. Een levendige, gewaagde stadsauto met een rijbereik tot 410 km*. Val jij voor zijn Franse charme? R5 is back!

De Renault 5 E-Tech electric is vanaf 31 mei 2024 te bestellen in de uitvoeringen techno en iconic cinq met de 52 kWh-batterij en een actieradius tot 410 km. In een later stadium zullen de orderboeken voor de five, evolution, techno, iconic cinq met 40 kWh batterij worden geopend. De speciale Roland-Garros uitvoering met 52 kWh batterij zal dan ook bestelbaar zijn.

De eerste twee te bestellen versies – techno en iconic cinq – worden gekenmerkt door een zeer uitgebreide standaarduitrusting met onder meer een warmtepomp met pre-conditionering, 11 kW bidirectionele AC-boordlader, 100 kW DC-snellaadvermogen, climate control, 18-inch wielen ‘Techno’ of ‘Chrono’, een achteruitrijcamera en adaptive cruise control. Kopers kunnen ook rekenen op een 10-inch digitaal instrumentarium, een 10-inch centraal beeldscherm, evenals het OpenR Link multimediasysteem met geïntegreerde Google-functies en een voor elektrisch rijden geoptimaliseerde routeplanner.

De nieuwe Renault 5 E-Tech electric in de uitvoering techno met 52 kWh-batterij is te bestellen vanaf € 32.990. Wie in 2024 een order plaatst voor de Renault 5 komt in aanmerking voor de SEPP-subsidie van € 2.950 (zolang de subsidie beschikbaar is).



Offerte of meer informatie? Bel 0174-210330 of mail naar verkoop.renault-naaldwijk@zeeuwenzeeuw.nl

Welkom bij Zeeuw & Zeeuw Renault-Dacia Naaldwijk.
Zeeuw & Zeeuw Naaldwijk is de Renault- en Dacia dealer voor het Westland, Wateringen en Den Haag Zuid-West. Wij zijn PRO+ Center voor de zakelijke klant. Vanuit ons moderne pand bieden we tal van After Sales Services met o.a. Renault Minute, binnenrijden zonder afspraak. Onze openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00uur en zaterdags van 9.00 tot 17.00uur. U heeft keuze uit meer dan 100 gebruikte auto's met Bovag- en/of Top Occasion garantie*, 100% vooraf gecontroleerd., tot 24 maanden garantie*. *Vraag naar de voorwaarden.

Algemene opmerking;
Hoewel aan de informatie over onze occasions de grootst mogelijke zorg is besteed kan Zeeuw & Zeeuw niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie, van welke aard dan ook.
Opties
alternatieve metaalkleur
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem
warmtepomp
11 kW lader
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Garanties
Bovag