Voorraad nieuw en occasions

Opel Zafira

1.4 Turbo 140PK Online Edition 7p.
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 17"
  • metaalkleur
  • Navigatie-pakket
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 89.742 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
Z-040-FN
CarrosserieMPV
Bouwjaar2017
KleurDonker blauw
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1364 CC
Omschrijving
U kent Opel natuurlijk van de slogan 'De toekomst is voor iedereen'. Dit exemplaar laat uitstekend zien wat ze daarmee bedoelen. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Een prettige optie is de derde zitrij. Daarmee heeft u altijd plaats voor extra passagiers. Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, LED-dagrijverlichting, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bediende ramen en metallic lak.

De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Bedient u de auto liever met uw stem? Dan is het goed om te weten dat spraakbediening aanwezig is. Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Pech oplossen en zelfs voorkomen? Gaat eenvoudig. Via Connected Services heeft u alle data in de hand, gewoon op de smartphone! Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. De uitrusting van deze Opel is met automatische airconditioning, DAB ontvangst, cruise control, lederen stuur, bagage afdekhoes en boordcomputer behoorlijk compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. U bent mede dankzij hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Meer weten? Neem nu contact met ons op voor een afspraak.



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Arnhem afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-arnhem@bochane.nl

  

Autobedrijf Bochane Arnhem behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Bochane Arnhem  is officieel dealer van RENAULT, DACIA en NISSAN. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij Bochane Arnhem! 
Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 17"
metaalkleur
Navigatie-pakket
navigatiesysteem full map
2 stoelen op derde rij
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
armsteun voor
bagagedek
Garanties
Wettelijke Garantie