Voorraad nieuw en occasions

Nissan X-Trail

1.5 e-4orce Tekna Plus 4WD Automaat / Trekgewicht 1.800KG / Pro pilot / Lederen bekleding / Elektrische achterklep / 360* Camera
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control adaptief met Stop&Go en stuurhulp
  • dodehoekdetectie met correctie
  • draadloze telefoonlader
  • elektrisch bedienbare achterklep met sensorsturing
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 9.685 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GHN-22-V
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurGrijs
BrandstofHybride
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1497 CC
Omschrijving
De Nissan X-Trail 1.5 e-4orce Tekna Plus 4WD Automaat uit 2023 biedt een combinatie van kracht, luxe en geavanceerde technologieën voor een uitstekende rijervaring. Met slechts 9.685 km op de teller is deze hybride SUV voorzien van een krachtige 1.5 liter motor met 213 pk vermogen, gekoppeld aan een soepele automatische transmissie.

De carrosserie is uitgevoerd in een elegante grijze kleur, passend bij zijn luxe uitstraling. De lederen bekleding draagt bij aan het premium interieur, waarin ook een panoramadak, adaptieve cruise control, dodehoekdetectie met correctie, en een elektrische achterklep met sensorsturing zijn opgenomen voor ultiem gemak.

Technologische hoogtepunten zijn onder andere Apple Carplay en Android Auto voor naadloze smartphone-integratie, een BOSE Premium audio systeem voor een meeslepende geluidservaring, en een HUD (Head-up display) dat belangrijke informatie direct in het zicht van de bestuurder projecteert.

De X-Trail is uitgerust met een scala aan veiligheidsvoorzieningen, waaronder lane assist, parkeersensoren voor en achter, en een rondomzichtcamera die het manoeuvreren vergemakkelijkt. De elektrisch verstelbare stoelen met geheugenfunctie, stoelverwarming, stuurverwarming en achterbankverwarming zorgen voor comfort, zelfs tijdens lange ritten.

Met lichtmetalen velgen van 20 inch, elektrisch inklapbare spiegels, LED-verlichting en een digitaal tellerinstrument is de X-Trail niet alleen een technologisch geavanceerde SUV, maar ook een stijlvolle verschijning op de weg. De BTW is aftrekbaar en de fabrieksgarantie loopt tot 3 mei 2026, wat extra gemoedsrust biedt voor de toekomstige eigenaar van deze indrukwekkende Nissan X-Trail.

Herwers besteedt de uiterste zorg aan de juistheid en volledigheid van de gegevens. Hoewel de informatie permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven zijn wijzigingen te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze advertentie kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
cruise control adaptief met Stop&Go en stuurhulp
dodehoekdetectie met correctie
draadloze telefoonlader
elektrisch bedienbare achterklep met sensorsturing
elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
elektrisch verstelb. passagiersstoel met geheugen
kunstlederen interieurdelen
lichtmetalen velgen 20"
luxe lederen bekleding
navigatiesysteem full map
Garanties
100% onderhouden
Fabrieksgarantie 03-05-2026