Voorraad nieuw en occasions

Nissan QASHQAI

1.5 e-Power 190 Tekna / Navigatie / Automatische Airco / Cruise Control / Parkeercamera
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • kunstlederen interieurdelen
  • lederen/stof bekleding
  • lichtmetalen velgen 19"
  • metaalkleur
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 22.450 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-024-DT
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurBrilliant black m
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1497 CC
Omschrijving
Met z'n extra elektromotor geeft de hybride Nissan Qashqai een heel nieuwe dimensie aan het rijden. Het is een auto uit 2024, hij heeft 4250 kilometer op de teller. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Verblinding van tegenliggers is er niet meer bij, dankzij de koplampen met matrix LED-verlichting. En toch de kwaliteit van daglicht in het donker! Natuurlijk behoren elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, 19 inch lichtmetalen velgen, halflederen bekleding, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels en extra getint glas ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Het digitale dashboard vertelt u onderweg alles dat bijdraagt aan een veilige, efficiënte rit. De vier camera's die samen de 360 graden camera vormen, bieden u de mogelijkheid om obstakels in elke richting te zien. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Na een lange werkdag in de file: daar zit niemand op te wachten. Gelukkig helpt de file assistent een handje. Het radarsysteem meet de ruimte tot de voorligger en bewaakt de juiste afstand. Stilstaan? Dan remt en stopt de auto vanzelf. Wat is de onderhoudsstatus van deze auto? U checkt het snel, simpel en overal via uw smartphone. Deze auto is voorzien van full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. U verliest de weg geen seconde uit het oog. De dashboardinfo wordt in uw zichtveld geprojecteerd door de head-up display. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Nissan. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Met voorzieningen als dodehoekdetector detectiesysteem, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Uiteraard is een proefrit altijd mogelijk. Bel onze verkoper voor een afspraak!



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Harderwijk afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-harderwijk@bochane.nl

  

Autobedrijf Bochane Harderwijk behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Bochane Harderwijk is officieel dealer van RENAULT en DACIA. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan.

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre-inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij Bochane Harderwijk!
Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
kunstlederen interieurdelen
lederen/stof bekleding
lichtmetalen velgen 19"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
afdaal assistent
Garanties
100% onderhouden
Nap
Wettelijke Garantie