Voorraad nieuw en occasions

Nissan QASHQAI

1.3 MHEV 160PK Xtronic Automaat N-Connecta / Adaptieve cruise control / 360* Camera / 1800kg Trekgewicht / Elektrische achterklep
  • airco (automatisch)
  • Allseasonbanden
  • Apple Carplay/Android Auto
  • kunstlederen interieurdelen
  • lichtmetalen velgen 18"
  • metaalkleur
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 23.929 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GJL-86-L
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurGrijs
BrandstofHybride
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving
De Nissan QASHQAI 1.3 MHEV 160PK Xtronic Automaat N-Connecta uit 2024 is een moderne SUV die luxe en functionaliteit combineert. Met een kilometerstand van slechts 23.929 km biedt deze wagen een krachtige benzinemotor met mild hybrid technologie, wat resulteert in een totaal vermogen van 157 pk (116 kW). De auto beschikt over een automatische transmissie en heeft een verbruik van gemiddeld 6,2 liter per 100 km, wat hem een energielabel D oplevert.

Het exterieur van deze QASHQAI is uitgevoerd in een stijlvolle metaalkleur grijs, aangevuld met 18-inch lichtmetalen velgen en allseasonbanden die het rijcomfort verhogen onder diverse weersomstandigheden. De SUV beschikt verder over een trekgewicht van 1.800 kg, waardoor hij ook geschikt is voor het trekken van aanhangers of caravans.

Binnenin de auto vinden we kunstlederen interieurdelen en stoffen bekleding, wat bijdraagt aan een comfortabele en verfijnde rijervaring. De automatische airconditioning (climate control) zorgt voor een aangename temperatuur, terwijl de verwarmbare stoelen en stuurwiel extra comfort bieden tijdens koude dagen. Daarnaast is de QASHQAI uitgerust met moderne technologieën zoals Apple CarPlay en Android Auto, waarmee navigatie en entertainment eenvoudig geïntegreerd kunnen worden via smartphones. De auto beschikt ook over een draadloze telefoonlader en DAB-radio voor extra gemak.

Op het gebied van veiligheid en rijgemak is deze QASHQAI voorzien van adaptieve cruise control, lane assist, en dodehoekdetectie, die samen met de rondomzichtcamera (360° camera) en parkeersensoren voor en achter bijdragen aan een veilige en zorgeloze rijervaring. De elektrische achterklep maakt het in- en uitladen van bagage eenvoudiger, terwijl keyless entry en start zorgen voor extra gebruiksgemak.

De auto wordt geleverd met een fabrieksgarantie die loopt tot 4 januari 2027, wat een extra geruststelling biedt voor de nieuwe eigenaar. Al met al is deze QASHQAI een goed uitgeruste SUV die comfort, veiligheid en technologie naadloos combineert.

Herwers besteedt de uiterste zorg aan de juistheid en volledigheid van de gegevens. Hoewel de informatie permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven zijn wijzigingen te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze advertentie kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Opties
airco (automatisch)
Allseasonbanden
Apple Carplay/Android Auto
kunstlederen interieurdelen
lichtmetalen velgen 18"
metaalkleur
navigatiesysteem
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrij assistent
alarm klasse 1(startblokkering)
Garanties
100% onderhouden
Fabrieksgarantie 04-01-2027