Voorraad nieuw en occasions

Nissan QASHQAI

1.3 MHEV 160PK Tekna Xtronic Automaat / Pro pilot (adaptieve cruise control, dodehoekdetectie & actieve rijbaanassistentie) / Rondomzichtcamera / Elektrische achterklep / Head-up display
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control adaptief met Stop&Go en stuurhulp
  • draadloze telefoonlader
  • elektrisch bedienbare achterklep met sensorsturing
  • head-up display
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10.445 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GKX-23-D
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurGrijs
BrandstofHybride
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving
De Nissan QASHQAI 1.3 MHEV 160PK Xtronic Automaat Tekna uit 2024 is een hybride SUV die luxe en technologie combineert voor een optimale rijervaring. Met een kilometerstand van slechts 10.445 km is deze auto nog zo goed als nieuw. Hij wordt aangedreven door een 1.3-liter motor die 157 pk (116 kW) levert, gekoppeld aan een automatische transmissie. Het voertuig verbruikt 6,2 liter per 100 km, en valt binnen energielabel D. 

De QASHQAI Tekna is uitgerust met geavanceerde rijhulpsystemen zoals Pro Pilot, dat adaptieve cruise control, dodehoekdetectie en actieve rijbaanassistentie omvat. Dit zorgt voor extra veiligheid en gemak tijdens lange ritten. Verder is de auto voorzien van een rondomzichtcamera en een elektrisch bedienbare achterklep met sensorsturing, wat het parkeren en laden van bagage vereenvoudigt. Een bijzonder kenmerk is het head-up display, dat belangrijke rij-informatie direct op de voorruit projecteert.

Binnenin biedt de QASHQAI comfort met half lederen bekleding, stoelverwarming, stuurverwarming en een klimaatcontrolesysteem. De bestuurder kan genieten van een head-up display en een digitaal tellerinstrument, die samen een moderne en overzichtelijke rijervaring bieden. Voor de entertainment en navigatie zijn Apple CarPlay, Android Auto en een DAB-radio geïntegreerd. Daarnaast is er een draadloze telefoonlader aanwezig voor gemakkelijk opladen onderweg.

De SUV heeft 18-inch lichtmetalen velgen en zwarte hemelbekleding, wat bijdraagt aan een stijlvolle uitstraling. Elektrisch verstelbare stoelen en elektrisch inklapbare spiegels zijn standaard, net als elektrische ramen voor en achter. De auto wordt geleverd met een fabrieksgarantie tot 10 maart 2027, wat extra zekerheid biedt voor de komende jaren.

Deze QASHQAI Tekna is een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare, goed uitgeruste en technologisch geavanceerde hybride SUV.

Herwers besteedt de uiterste zorg aan de juistheid en volledigheid van de gegevens. Hoewel de informatie permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven zijn wijzigingen te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze advertentie kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
cruise control adaptief met Stop&Go en stuurhulp
draadloze telefoonlader
elektrisch bedienbare achterklep met sensorsturing
head-up display
hemelbekleding donker
kunstlederen interieurdelen
lederen/stof bekleding
metaalkleur
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
Garanties
100% onderhouden
Fabrieksgarantie 10-03-2027