Voorraad nieuw en occasions

Nissan QASHQAI

1.3 MHEV 160PK Tekna Xtronic Automaat / Pro pilot (adaptieve cruise control, dodehoekdetectie & actieve rijbaanassistentie) / Rondomzichtcamera / Elektrische achterklep / Head-up display
  • 1800kg Trekgewicht
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • kunstlederen interieurdelen
  • lederen/stof bekleding
  • lichtmetalen velgen 18"
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10.401 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GKT-97-T
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurSunset Red
BrandstofHybride
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1332 CC
Omschrijving
De Nissan QASHQAI 1.3 MHEV 160PK Xtronic Automaat Tekna uit 2024 is een veelzijdige en goed uitgeruste SUV die uitblinkt in comfort, technologie en prestaties. Met een lage kilometerstand van 10.401 km en een krachtige 1.3-liter mild-hybride benzinemotor die 157 pk (116 kW) levert, biedt deze auto een soepele en efficiënte rijervaring. De automatische transmissie en het gemiddelde brandstofverbruik van 6,2 liter per 100 km maken dit voertuig zowel krachtig als economisch verantwoord. Bovendien heeft de QASHQAI een indrukwekkend trekgewicht van 1.800 kg, waardoor hij ideaal is voor het trekken van aanhangers of caravans.

Het exterieur van de auto is uitgevoerd in de aantrekkelijke kleur Sunset Red, die de dynamische lijnen en het moderne design van de QASHQAI accentueert. De 18-inch lichtmetalen velgen en de zwarte hemelbekleding dragen bij aan de luxe uitstraling van de SUV. De elektrisch bedienbare achterklep met sensorsturing zorgt voor extra gemak bij het in- en uitladen van bagage, terwijl de LED-verlichting niet alleen voor een stijlvolle look zorgt, maar ook de zichtbaarheid en veiligheid op de weg verbetert.

Binnenin biedt de QASHQAI een hoog niveau van comfort en luxe. De half lederen/stof bekleding en kunstlederen interieurdelen creëren een elegante en comfortabele sfeer. De elektrisch verstelbare stoelen, stoelverwarming en stuurverwarming zorgen ervoor dat zowel de bestuurder als de passagiers altijd in optimale comfort reizen, ongeacht de weersomstandigheden. De automatische airconditioning (climate control) houdt het interieur op een aangename temperatuur.

Op het gebied van technologie is deze Nissan QASHQAI uitgerust met een uitgebreid infotainmentsysteem dat compatibel is met Apple CarPlay en Android Auto, waardoor naadloze integratie van uw smartphone mogelijk is. Het ingebouwde navigatiesysteem, de DAB-radio en de draadloze telefoonlader verhogen het gebruiksgemak en entertainment tijdens elke rit. Het head-up display projecteert essentiële rij-informatie direct op de voorruit, zodat de bestuurder zijn ogen op de weg kan houden.

Veiligheid staat voorop in deze QASHQAI, met geavanceerde functies zoals Pro Pilot, dat adaptieve cruise control met Stop&Go en stuurhulp, dodehoekdetectie met correctie en actieve rijbaanassistentie omvat. De rondomzichtcamera en parkeersensoren voor en achter maken het manoeuvreren en parkeren eenvoudig en veilig. Lane assist helpt de bestuurder binnen de rijbaan te blijven, terwijl de elektrisch inklapbare spiegels en het digitale tellerinstrument bijdragen aan een moderne en veilige rijervaring.

De auto beschikt verder over keyless entry en start, elektrische ramen voor en achter, een multifunctioneel stuurwiel en Bluetooth-voorbereiding, wat het dagelijks gebruik nog aangenamer maakt. Met een fabrieksgarantie die loopt tot 10 maart 2027 biedt deze Nissan QASHQAI extra gemoedsrust en zekerheid voor de toekomst.

Kortom, deze Nissan QASHQAI 1.3 MHEV 160PK Xtronic Automaat Tekna combineert stijl, comfort, prestaties en geavanceerde technologieën tot een complete en betrouwbare SUV die klaar is voor al uw avonturen.

Herwers besteedt de uiterste zorg aan de juistheid en volledigheid van de gegevens. Hoewel de informatie permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven zijn wijzigingen te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze advertentie kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Opties
1800kg Trekgewicht
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
kunstlederen interieurdelen
lederen/stof bekleding
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem full map
stuurwiel verwarmd
verwarmde voorruit
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
Garanties
100% onderhouden
Fabrieksgarantie 10-03-2027