Voorraad nieuw en occasions

Nissan Juke

1.0 DIG-T 114 DCT7 N-Design Clima/Navi/Camera/Keyless-Entry!
  • achteruitrijcamera
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • kunstlederen interieurdelen
  • lichtmetalen velgen 19"
  • metaalkleur
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 16.854 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
S-923-VP
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurTwo-tone(dark grey & black)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving
Bij de bouw van de Nissan Juke wordt niets aan het toeval overgelaten. Vandaar dat hier een auto staat die in optimale conditie verkeert. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Ziet er goed uit, die sportstoelen. Maar waar het om gaat, is de solide zit onder alle omstandigheden. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 19 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, LED-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

De bediening van het audiosysteem en het full map navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur en als u wilt zelfs met uw stem. De audio is overigens voorzien van DAB-radio voor een altijd heldere ontvangst. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Nissan met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Te weinig afstand tussen u en de achterligger? De sensoren registreren het direct en de achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal. De cruise control zorgt voor een mooie, gelijkmatige snelheid die u zelf instelt. Dat is relaxt! Ook is de Nissan uitgerust met: lederen versnellingspook, sportstuur met schakelpaddels en automatisch dimmende binnenspiegel.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. Ook als uw aandacht even verslapt, blijft de forward collision warning bij de wekker. Dreigt er een botsing met een voor- of tegenligger, dan waarschuwt het systeem direct. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft.

Maak nu een afspraak voor een proefrit!



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Nijmegen afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-nijmegen@bochane.nl 

  

Autobedrijf Bochane Nijmegen behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Bochane Nijmegen is officieel dealer van RENAULT, DACIA en NISSAN. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij Bochane Nijmegen!
Opties
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
kunstlederen interieurdelen
lichtmetalen velgen 19"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
parkeersensor achter
parkeersensor voor
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achterspoiler
Garanties
Fabrieksgarantie 19-04-2026
Nap
Wettelijke Garantie