Voorraad nieuw en occasions

Mazda 3

2.0 e-SkyActiv-X M Hybrid 186 Comfort NAVI
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 16"
  • metaal-/micakleur
  • navigatiesysteem full map
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 66.984 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
L-710-RT
CarrosserieSedan
Bouwjaar2021
KleurZwart
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving
De Mazda 3 is een goed voorbeeld van Japanse bouwkwaliteit. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Het comfort van de stoelverwarming geeft in koude dagen nét dat beetje extra. Beknibbelen op comfort is er niet bij met deze Mazda 3. Hij is zelfs voorzien van een verwarmd stuurwiel! Bij de rijke uitrusting horen ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bediende ramen.

Niets achter deze auto blijft verborgen door de achteruitrijcamera. Een veilig gevoel! Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. De conditie van deze auto is 24/7 inzichtelijk dankzij Connected Services. Met de routebegeleiding van het full map navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. Natuurlijk behoren DAB ontvangst, regensensor, keyless entry, automatisch dimmende buitenspiegels, boordcomputer en lederen versnellingspook ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Op de weg letten én tegelijk belangrijke info aflezen? Het head-up display zorgt ervoor! In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. Verder is deze auto uitgerust met dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Interesse voor deze Mazda 3? Kom 'm dan van dichtbij bekijken. We maken graag een afspraak.
Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 16"
metaal-/micakleur
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
alarmsysteem
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie