Voorraad nieuw en occasions

Hyundai TUCSON Hybrid

1.6 T-GDI HEV 230PK Automaat Premium Sky / Schuif-/kanteldak / 360* Camera / Elektrische achterklep / Adaptieve cruise control / Lederen bekleding
  • achterbank verwarmd
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control adaptief met Stop&Go
  • dodehoekdetectie met correctie
  • elektrisch bedienbare achterklep met sensorsturing
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 95.861 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GFZ-12-G
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurZwart
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving
De Hyundai Tucson 1.6 T-GDI HEV 230PK Automaat Premium Sky uit 2021 is een luxe, krachtige SUV met een aantal geavanceerde functies die zorgen voor een comfortabele en veilige rijervaring. Met een kilometerstand van 95.861 km is deze hybride auto goed onderhouden en nog in uitstekende staat, mede dankzij de aanwezigheid van een volledig onderhoudsboekje.

De Tucson wordt aangedreven door een 1.6-liter hybride motor met een vermogen van 230 pk (169 kW) en is uitgerust met een automatische transmissie. Deze configuratie zorgt voor soepele prestaties en een efficiënte brandstofconsumptie van 5,7 liter per 100 km. De auto heeft een energielabel A, wat duidt op zijn milieuvriendelijke karakter.

Een van de opvallende kenmerken van deze Tucson is het panoramadak, dat niet alleen meer licht en een gevoel van ruimte in het interieur brengt, maar ook schuifbaar en kantelbaar is voor extra ventilatie. De lederen bekleding geeft het interieur een luxe uitstraling en biedt samen met de elektrisch verstelbare stoelen met geheugenfunctie veel comfort. De achterbank is ook verwarmd, net als de voorstoelen en het stuurwiel, wat het rijden in koudere omstandigheden aangenamer maakt.

De adaptieve cruise control met Stop&Go functie en dodehoekdetectie met correctie zorgen voor een veilige en ontspannen rijervaring. De auto is verder uitgerust met een 360-graden camera en parkeersensoren voor en achter, waardoor parkeren en manoeuvreren eenvoudiger wordt.

Op technologisch gebied is de Tucson voorzien van Apple CarPlay en Android Auto, waardoor u uw smartphone naadloos kunt integreren met het infotainmentsysteem. De KRELL Premium audio en DAB-radio bieden een hoogwaardige geluidsbeleving. Daarnaast beschikt de auto over een draadloze telefoonlader, een digitaal tellerinstrument en een multifunctioneel stuurwiel met Bluetooth-voorbereiding.

De elektrische achterklep met sensorsturing maakt het laden en lossen van bagage gemakkelijk, vooral wanneer uw handen vol zijn. De lichtmetalen 19-inch velgen, elektrische ramen voor en achter, en elektrisch inklapbare spiegels dragen bij aan het gebruiksgemak en de stijlvolle uitstraling van de auto. 

Kortom, de Hyundai Tucson 1.6 T-GDI HEV Premium Sky is een complete en goed uitgeruste SUV die comfort, stijl en veiligheid combineert met uitstekende prestaties. Met zijn uitgebreide garantie tot april 2026 en een trekgewicht van 1.650 kg is deze auto een ideale keuze voor zowel dagelijks gebruik als langere reizen.

Herwers besteedt de uiterste zorg aan de juistheid en volledigheid van de gegevens. Hoewel de informatie permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven zijn wijzigingen te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze advertentie kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Opties
achterbank verwarmd
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
cruise control adaptief met Stop&Go
dodehoekdetectie met correctie
elektrisch bedienbare achterklep met sensorsturing
elektrisch glazen panorama-dak
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 19"
navigatiesysteem full map
Phantom Black Mmica
voorstoelen verwarmd
Garanties
100% onderhouden
Fabrieksgarantie 21-04-2026