Voorraad nieuw en occasions

Ford Kuga

2.5 PHEV ST-Line X
  • achterbank verwarmd
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 18"
  • navigatiesysteem full map
  • stof/kunstlederen bekleding
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 20.193 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GBL-69-H
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurGrijs
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud2488 CC
Omschrijving
Soepel rijgedrag, een krachtige acceleratie en een laag brandstofverbruik, de hybride Ford Kuga is een innovatieve auto. Deze is van het bouwjaar 2023, hij heeft 20193 kilometer op de teller. Het zal niet lang meer duren totdat benzinerijden uit de tijd is. Maar voor nu is dit de beste oplossing: een combi van elektrisch en brandstof, met een hybride motor. Opvallend zijn de stoere sportstoelen, die zorgen voor een onwrikbare zit in de scherpe bochten. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, geluidsisolerende ramen, aluminium dakrailing en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Het digitale dashboard ondersteunt u voortdurend met actuele, bruikbare informatie. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Dankzij Connected Services weet u precies waar uw auto geparkeerd staat. Ook andere functies, zoals bandenspanning en brandstofniveau, zijn via de app altijd onder handbereik. Sublaag en tophoog... en alles daartussenin! Het high performance audiosysteem kan elke frequentie moeiteloos aan. Deze auto is voorzien van dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst en regensensor.

In de Ford Kuga heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Deze Ford Kuga is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Onbedoeld bumperkleven is er niet bij, dankzij de forward collision warning. Die waarschuwt direct als een botsrisico met uw voorligger dreigt. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Ford bovendien dodehoekdetectie, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.
Opties
achterbank verwarmd
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem full map
stof/kunstlederen bekleding
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verstelbaar
achterspoiler
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
Garanties
Wettelijke Garantie