Voorraad nieuw en occasions

Fiat 500L

0.9 TwinAir 105 Easy
  • airco (automatisch)
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
  • cruise control
  • elektrische ramen achter
  • extra getint glas
Bouwjaar 2013
Kilometerstand 93.780 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
98-ZSH-2
CarrosserieMPV
Bouwjaar2013
KleurCrossover Black
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders2
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud875 CC
Omschrijving
Geniet van het rijplezier dat alleen een Italiaanse auto u kan bieden. Dit is een Fiat 500 L, het bouwjaar is 2013 en de kilometerstand is 93780. De aandrijving van deze Fiat wordt verzorgd door een tweecilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Bij de uitrusting van deze Fiat horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen achter en metallic lak.

U kunt het audiosysteem bedienen vanaf het stuurwiel, dit zorgt ervoor dat u uw aandacht op de weg kunt blijven houden. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Natuurlijk is deze Fiat 500 L voorzien van cruise control. Ook lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en lederen versnellingspook horen tot de voorzieningen op deze auto.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk.

We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Zutphen afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-zutphen@bochane.nl. 

  

Autobedrijf  Bochane Zutphen behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep.  Bochane Zutphen is officieel dealer van RENAULT en DACIA. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan.

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan.

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij  Bochane Zutphen !

 
Opties
airco (automatisch)
Bluetooth telefoonvoorbereiding
centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
cruise control
elektrische ramen achter
extra getint glas
lichtmetalen velgen 17"
metaalkleur
mistlampen voor
parkeersensor achter
Trekhaak
achterbank in delen neerklapbaar
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie