Voorraad nieuw en occasions

Dacia Lodgy

1.6 SCe 7p. / 1e eigenaars auto / 7 persoons / Navigatie / Parkeersensoren / 16" Lichtmetalen velgen
  • 7 persoons
  • Airconditioning (PK87CA)
  • cruise control
  • elektrische ramen voor
  • lichtmetalen velgen 16"
  • mp3-speler
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 51.432 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
GJT-42-Z
CarrosserieMPV
Bouwjaar2019
KleurBlauw
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving
De Dacia Lodgy 1.6 SCe uit 2019 is een ruime MPV geschikt voor 7 personen, ideaal voor gezinnen of groepen die veel ruimte nodig hebben. Met een kilometerstand van 51.432 km en een handgeschakelde transmissie biedt deze auto een betrouwbare en praktische rijervaring.

De Lodgy is uitgerust met een krachtige 1.6-liter benzinemotor met een vermogen van 102 pk (75 kW). Het brandstofverbruik ligt op 6,1 liter per 100 km, wat redelijk efficiënt is voor een voertuig van dit formaat.

Belangrijke kenmerken zijn onder andere airconditioning voor comfortabel rijden in alle seizoenen, cruise control voor ontspannen lange afstandsritten, en elektrische ramen voor gemakkelijke bediening. De aanwezigheid van parkeersensoren achteraan vergemakkelijkt het inparkeren en manoeuvreren in krappe ruimtes.

Verder beschikt de Lodgy over navigatie om je gemakkelijk naar je bestemming te leiden, terwijl de lichtmetalen velgen van 16 inch bijdragen aan een sportieve uitstraling. Een multifunctioneel stuurwiel biedt extra bedieningsgemak, terwijl Bluetooth-voorbereiding zorgt voor handsfree communicatie onderweg.

Met zijn ruime interieur, praktische eigenschappen en betrouwbare prestaties is de Dacia Lodgy een goede keuze voor wie op zoek is naar een betaalbare en comfortabele 7-persoonsauto.

Herwers besteedt de uiterste zorg aan de juistheid en volledigheid van de gegevens. Hoewel de informatie permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven zijn wijzigingen te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze advertentie kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Opties
7 persoons
Airconditioning (PK87CA)
cruise control
elektrische ramen voor
lichtmetalen velgen 16"
mp3-speler
Navigatie
Navigatiesysteem
Parkeersensoren achter
radio
1.400KG Trekgewicht
achterbank in delen neerklapbaar