Voorraad nieuw en occasions

Citroën C4 Picasso

1.6 e-THP 165 EAT6 Intensive
  • airco (automatisch)
  • lichtmetalen velgen 17"
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem full map
  • panoramadak
  • Trekhaak
Bouwjaar 2015
Kilometerstand 60.558 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
HG-512-X
CarrosserieMPV
Bouwjaar2015
KleurBleu Kyanos
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving
Uw nieuwe auto staat klaar voor vertrek. Stap gerust in, deze Citroen C4 Picasso heeft 60558 kilometer gelopen. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Het panoramadak zorgt voor zicht, licht en een enorm ruimtelijk gevoel. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, adaptieve mistlampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare voorstoelen, elektrisch bediende ramen en metallic lak.

Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Je weet altijd waar je moet zijn, dankzij het full map navigatiesysteem. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Volumeknoppen, zenderschakelen, muten... U doet alles met de audiobediening op het stuur. Veilig en gemakkelijk. U bent in deze Citroen ook voorzien van regensensor, cruise control, keyless entry en lederen stuur.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. De Brake Assist haalt het maximum uit de remkracht van deze Citroen C4 Picasso als zich een noodsituatie voordoet.

Belangstelling? Bel ons en we leggen de sleutels klaar voor een proefrondje.



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Boxmeer afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-boxmeer@bochane.nl. 

  

Autobedrijf  Bochane Boxmeer behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep.  Bochane Boxmeer is officieel dealer van RENAULT, DACIA en NISSAN. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan.

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij  Bochane Boxmeer!

 
Opties
airco (automatisch)
lichtmetalen velgen 17"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
panoramadak
Trekhaak
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie