Voorraad nieuw en occasions

Audi A4

Avant 35 TFSI 150PK S-Tronic Sport Lease Edition
  • electronic climate controle
  • luxe lederen bekleding
  • metaalkleur
  • navigatiesysteem full map
  • navigatiesysteem full map + hard disk
  • voorstoelen en achterbank verwarmd
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 107.427 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
XR-926-K
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2019
KleurManhattangrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1984 CC
Omschrijving
Duitse auto's staan bekend om hun kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid. Tientallen jaren Deutsche gründlichkeit staan garant voor uitstekende rijprestaties. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Deze Audi A4 Avant komt in de luxe uitvoering, inclusief lederen interieur. Voorin is het 's winters genieten met de verwarmbare voorstoelen voor zowel bestuurder als bijrijder. Uitstekende zitsteun en een strakke look? Daar zorgen de sportstoelen voor! Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. U wordt in deze auto ook getrakteerd op LED koplampen, warmtewerend glas, aluminium dakrailing, dakspoiler, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Stel de interface voor uw cockpit naar wens in met het digitale dashboard van deze auto. In het zeldzame geval van een storing weet u nog eerder dan de monteur wat er mankeert. Uw smartphone met remote services geeft direct inzicht. Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het audiosysteem en het navigatiesysteem met harde schijf. Daarbij kunt u deze ook bedienen met de knoppen op het stuur. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. De parkeersensoren vertellen precies hoe ver u kunt gaan. Hoe dichter op een obstakel, hoe sneller de piepjes. Natuurlijk behoren sportstuur met schakelpaddels, cruise control, automatisch dimmende buitenspiegels, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Audi A4 Avant samen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Ook helpen het hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze Audi A4 Avant heeft 107427 kilometer gelopen, hij is van het bouwjaar 2019. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. En o ja, het lederen interieur is ook een vermelding waard! Deze Audi A4 Avant legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten met de verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen zorgen voor een strak uiterlijk én een uitstekende zitsteun. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Ook LED koplampen, warmtewerend glas, aluminium dakrailing, dakspoiler, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten horen tot de voorzieningen op deze auto.

Het digitale dashboard is een perfecte bijrijder. Alles benodigde informatie is permanent zichtbaar of opvraagbaar. Vanaf elke plek contact maken met deze auto: dat kan met behulp van remote services, die u simpel activeert met uw smartphone. Het navigatiesysteem met harde schijf en het audiosysteem bedient u met knoppen op het stuur of met gesproken commando's. Nooit meer te warm of te koud. De electronic climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. U kunt bij het inparkeren natuurlijk niet aan alle kanten ogen hebben. Daarom is deze Audi A4 Avant voorzien van parkeersensoren! Extra opties op deze auto zijn: sportstuur met schakelpaddels, cruise control, automatisch dimmende buitenspiegels, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Audi A4 Avant samen. Bij een noodstop levert de Brake Assist automatisch nóg meer remkracht om de remweg te verkorten. Met voorzieningen als hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.



Wilt u meer weten over deze auto of een afspraak voor bezichtiging maken, bel dan met Bochane Arnhem afdeling verkoop en vraag naar één van de verkoopadviseurs of stuur een e-mailbericht naar bochane-arnhem@bochane.nl

  

Autobedrijf Bochane Arnhem behoort tot de in de regio welbekende Bochane Groep. Bochane Arnhem  is officieel dealer van RENAULT, DACIA en NISSAN. Er staat voor ieder merk een vakkundig team klaar voor u! Dat betekent dat u verzekerd bent van een schat aan ervaring, kennis en de hoogst denkbare service. Autobedrijf Bochane beschikt o.a. over een eigen leaseafdeling en verhuurmaatschappij. Daarnaast kunnen wij verzekeringsoffertes aanbieden. 

  

Ons verkoopteam kan ook bemiddelen indien u de aanschaf overweegt van één van de andere automerken die de Bochane Groep levert of als u een interessante occasion heeft gezien op één van onze andere vestigingen.  

We maken graag een offerte voor u of bieden u een vrijblijvende proefrit aan. 

  

De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. 

  

Graag tot ziens bij Bochane Arnhem! 
Opties
electronic climate controle
luxe lederen bekleding
metaalkleur
navigatiesysteem full map
navigatiesysteem full map + hard disk
voorstoelen en achterbank verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
airco separaat achter
alarm klasse 3
aluminium delen exterieur
aluminium interieur afwerking
Anti Blokkeer Systeem
Garanties
Nap
Wettelijke Garantie